Avea zero șanse de supraviețuire, dar acum zâmbește...

După ce s-a îmbolnăvit de COVID-19, iar starea ei de sănătate s-a agravat, Autumn Carver, care era și însărcinată, a fost nevoită să nască mult mai devreme. Medicii i-au făcut de urgență o operație de cezariană, pentru a salva copilul, dar la scurt timp după intervenție starea femeii s-a înrăutățit drastic. A intrat în comă și a trăit mult timp conectată la aparate. Nimeni nu-i mai dădea șanse de recuperare...

Autumn și Zach Carver. Foto: Facebook
Soții Autumn și Zach Carver, bucuroși că au depășit cu bine problemele / foto: arhiva personală

Americanca Autumn Carver, în vârstă de 37 de ani, a făcut COVID-19 în anul 2021, pe când purta în pântece pe cel de-al treilea copil. Pentru că s-a simțit foarte rău, în data de 25 august s-a prezentat la spital, unde a solicitat îngrijiri medicale și i-a rugat pe specialiști să-i protejeze sarcina.

Autumn a fost repede conectată la aparatele de ventilație artificială, înainte ca medicii să decidă efectuarea operației de cezariană care i-a salvat fiul, pe micuțul Huxley. În urma acestei intervenții medicale, femeia a rămas în comă, potrivit msn.com.

Zach Carver, soțul lui Autumn, a refuzat să o deconecteze de la aparate

Luând în considerare gravitatea situației, medicii nu i-au acordat nici o șansă de supraviețuire, sfătuindu-l pe soț să o deconecteze de la aparate.

Zach Carver, soțul lui Autumn, nu a putut accepta verdictul medicilor și a căutat să-și vindece soția mergând și la alte spitale din Indiana. După o lună, în octombrie 2021, a internat-o într-un spital din Chicago, unde pacienta a intrat sub îngrijirea chirurgului Ankit Bharat. Acesta mărturisea pentru publicația People următoarele: „Când am preluat-o pe Autumn, probabilitatea ca starea ei să se îmbunătățească era destul de mică, pentru că a fost pe ventilator și ECMO (oxigenarea cu membrană extracorporală, aparat cunoscut și sub denumirea de „plămân artificial”, n.r.), pentru o perioadă foarte lungă de timp”.

Analizând cazul lui Autumn, echipa de specialiști de la spitalul din Chicago a recomandat un transplant de plămâni. Totuși chirurgul Ankit Bharat a hotărât să îi mai lase puțin timp înainte de realizarea acestei intervenții, în speranța că se va recupera singură.

Decizia medicului a fost inspirată, deoarece funcția pulmonară a început să se îmbunătățească, iar Autumn s-a trezit din comă. La externare femeia recuperase 40% din capacitatea de funcționare a plămânilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net