Bătaie cruntă într-un restaurant McDonald’s. Client, lovit cu bestialitate de angajați


    Client, bătut cu bestialitate de angajații unui restaurant McDonald'sFoto: captură foto/Youtube
Client, bătut cu bestialitate de angajații unui restaurant McDonald'sFoto: captură foto/Youtube

O bătaie ca-n filme a fost surprinsă de un martor într-un restaurant McDonald’s din Londra. În imaginile filmate se pot vedea trei angajați ai gigantului economic cum lovesc cu pumnii și picioarele un client.

Doi angajați îmbrăcați în bine cunoscutele uniforme gri ale restaurantului au fost filmați lovind cu bestialitate un client, în ajutorul lor venind încă un barbat, dar îmbrăcat cu o cămașă albă, fiind cel mai probabil managerul localului.

Persoana care a filmat scenele de violență și care a dorit să rămână anonimă, a declarat că se afla la fața locului întâmplător, ca un client obișnuit:

„Am mers la McDonald’s cu niște prieteni ca să comandăm ceva, apoi am văzut un bărbat care țipa la personalul restaurantuluii. Clientul avea un comportamnet foarte abuziv și i-a insultat pe angajați, care încercau să facă tot posibilul să-l calmeze pe bărbat”, a declarat martorul, potrivit The Sun.

„Doi angajați au venit apoi din spate, cărora li s-a mai alăturat încă unul și au început să-l îmăingă pe clientul recalcitrant afară. Acesta a încercat să riposteze, dar au reușit până la urmă să-l scoată afară. Unul dintre ei l-a făcut rasist nenorocit.”

Bărbatului i-a fost aplicată o corecție serioasă din cauza faptului că era beat și începuse să adreseze insulte umilitoare, având un vocabular rasist și xenofob, potrivit declarațiilor angajaților. Unul dintre ei a mărturisit că bărbatul începuse să țipe la ei să se întoarcă în țările lor de origine și că n-au ce căuta în Marea Britanie.

Cu toate acestea, angajații restaurantului McDonnald’s au greșit și nu trebuiau să-și piardă cumpătul în ciuda faptului că au fost provocați. Acum, poliția ar putea trage la răspundere personalul localului și nu clientul care a avut un limbaj insultător.

8 boca arsenie  jpeg
Mihaela Borcea 9 jpg
FotoJet jpg
eticheta alimente jpg
somn shutterstock 398208937 jpg
transylvania 3902156 1920 jpg
Irene Cara FOTO Profimedia jpg
mihai voropchievici jpg
shutterstock carbune
WhatsApp Image 2022 11 27 at 13 59 39 jpeg
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
romania 1894741 1920 jpg
transylvania 3902156 1920 jpg
8 boca arsenie  jpeg
calendar ortodox 2021 27 noiembrie sfantul mare mucenic iacob persul jpeg
FotoJet (3) jpg