Blocul unde îți parchezi mașina în apartament! Cât costă o locuință

Producătorul de mașini de lux Bugatti a dezvăluit planul pe care îl are pentru un zgârie-nori din Dubai. Turnul va avea 42 de etaje, iar rezidenții vor putea să își parcheze mașina chiar în apartamentul lor.

Clădirea Bugatti Residences, făcută pentru clienții extrem de bogați

Clădirea va purta numele de Bugatti Residences și va fi situată în cartierul Business Bay, fiind destinată clienților bogați.

Turnul Bugatti Residences, din Dubai
Așa va arăta clădirea Bugatti Residences (Foto Profimedia)

Pentru acest plan ambițios Bugatti va colabora cu compania de imobiliare Binghatti. Văzută de departe, clădirea are un aspect fluid, de valuri, datorită liniilor curbate în care sunt construite etajele.

Apartamentele Bugatti Residences
Turnul va avea 171 de apartamente si 11 penthouse-uri (Foto: Profimedia)

„Aproape că pare predestinat pentru cele două companii ale noastre să colaboreze. Împărtășim o viziune comună despre ceea ce ar trebui să fie o reședință marca Bugatti. Muhammad Binghatti (CEO-ul Binghatti) are o apreciere profundă pentru lumea designului auto și a luxului, precum și un talent pentru a crea arhitecturi iconice”, a spus Mate Rimac, boss-ul de la Bugatti, despre parteneriat. Un penthouse va costa aproximativ 204 milioane de dolari.

Bugatti Residences va include 171 de apartamente și 11 penthouse-uri. Toate vor avea un design interior personalizat și extrem de spațios. Serviciile oferite de prima reședință Bugatti includ o plajă inspirată de Riviera Franceză, piscină privată, spa, club de fitness, valet privat, dar și un club privat. Pe lângă asta, turnul va fi construit în așa fel să includă două lifturi speciale, care să urce mașinile până în apartamentele clienților, acolo unde există un loc special de parcare pentru autoturisme. Turnul de lux Bugatti Residences va oferi și alte servicii de lux, precum șoferi personali, asistenți și croitori.

Bugatti Residence din Dubai văzut de sus
Pe acoperiș vor fi construite mai multe piscine (Foto: Profimedia)

Atunci când deschizi ușa unui Bugatti și te așezi în interior, știi instant că e ceva extraordinar, ceva cu adevărat incomparabil. Doar unii oameni vor avea oportunitatea să aibă această experiență. Cu Bugatti Residences, am vrut să traducem acel sentiment într-un refugiu luxos, chiar în centrul metropolei.”, a spus a declarat Muhammad Binghatti. Momentan, nu a fost anunțată data la care va fi inaugurată această clădire inedită, însă clienții bogați și-au arătat deja interesul și au rezervat mai multe apartamente.

image
image
image
image
image
image
ryanair foto shutterstock
urs freepik jpg
DJ Lalla Laura Rosca Sursa Facebook LR jpg
1 fobie jpg jpeg
picioare femeie pexels jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (6) jpg
avion wizz air pe aeroportul suceava FOTO 7iasi ro jpeg
image
actualitate.net