Brațul lung al legii: momentul amuzant în care un polițist prinde un hoț


    Poliţiştii au deschis focul pentru a-l soma pe şofer să opreascăFoto: captură foto
Poliţiştii au deschis focul pentru a-l soma pe şofer să opreascăFoto: captură foto

Când s-a vorbit despre „brațul lung al legii”, nu a fost o simplă afirmație. un polițist din Marea Britanie a devenit viral prin modalitatea amuzantă, dar eficientă prin care a prins un hoț care tocmai furase dintr-un automobil.

Jake Nedd (31 de ani) a fost filmat de o cameră de supraveghere stradală în timp ce a „spart” o mașină, un model Range Rover, într-o zonă rezidențială locuită de oameni bogați, după cum precizează The Sun.

Hoțul a venit pe bicicletă, a deschis portbagajul automobilului, apoi portierele și a luat toate plasele cu produse și un rucsac, s-a urcat (cu relativă greutate) pe bicicleta sa și a încercat să plece ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Ghinionul a intervenit însă în momentul în care o mașină de poliție tocmai trecea în zonă și a fost obervat de oamenii legii. Deși aceștia l-au atenționat să se oprească, Jared a continuat să pedaleze, vrând să scape de polițiști, dar aceștia l-au urmărit cu mașina iar șoferul a deschis portiera cu care l-a lovit pe hoț care s-a dezechilibrat și a căzut. Imediat, oamenii legii au intervenit și l-au arestat.

serban huidu si mihai gainusa
Victor Piturca jpeg
Petre Roman, Mioara si Oana jpg
Lia Bugnar Marius Manole FOTO Pro TV jpeg
Simona Halep si Toni Iuruc, Facebook jpg
cub botez reghecampf caciuc png
cub anastasia soare png
sex sex 0 jpeg
image
image
image
image
image
image
Echipa de cercetători s a pozat cu meteoritul jpg
baza rochie diana (gettyimages) jpg
Casa lui Capone jpg
Victor Piturca jpeg
maxresdefault jpg
gabriel mardale jpg