Bucătăresele adevărate pun un gălbenuș în salata de vinete. De ce fac, de fapt, acest lucru

Ultima actualizare:

Numeroase trucuri ne ajută să gătim mai rapid sau să obținem un gust desăvârșit pentru preparatele noastre. De aceea, ar trebui să cunoști cât mai multe lucruri dintre acestea. Cu siguranță, îți pot fi de mare folos în bucătărie. De exemplu, știm un secret de la bucătăresele cu experiență, pe care ți-l vom dezvălui și ție, cu ajutorul căruia vei avea o salată de vinete de te vei linge pe degete. Îl vei folosi și tu de fiecare dată când vei face acest preparat.

Un gălbenuș crud îi va da o aromă deosebită salatei tale de vinete. Foto: Click.
Un gălbenuș crud îi va da o aromă deosebită salatei tale de vinete. Foto: Click.

De ce să pui gălbenuș de ou în salata de vinete

Mai exact, după ce ai terminat de tocat vinetele şi nu ai pus încă uleiul, adăugă un gălbenuş de ou crud. Nici nu-ți imaginezi ce aromă plăcută va căpăta această salată atât de dorită vara. Cu siguranță, după ce vei încerca o dată acest truc nu vei mai renunța niciodată la el. Pentru că, datorită gălbenușului de ou vei avea o salată mult mai gustoasă. 

Alte trucuri care îți pot fi de folos în bucătărie

1. Știai faptul că, carnea congelată nu se decongelează decât la temperatura camerei. Nu este indicat să faceți acest lucru în cuptorul cu microunde, ea își va pierde o grămadă de proprietăți, dar și din gust. Va fi fadă și te vei întreba ce ai uitat să îi pui de e atât de lipsită de gust.

2. Dacă cumva ți se întâmplă să faci mai multă maioneza decât ai nevoie nu o arunca. O poți păstra. Cum? În borcane de sticlă cu capac, ţinute în frigider sau la gheaţă.

3. Iată un mic truc care-i va da un gust demențial atât ciorbei de fasole verde, dar și celei uscate. Adaugă o linguriță de zahăr și aceasta va fi mai aromată. Simplu și gustos! 

4. Dacă adaugi puțin hrean în salate, acesta vor avea un gust deosebit, iar musafirii îți vor cere cu siguranță rețeta. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Dominic Cummings FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
zodii care se despart in 2020 jpeg
horoscop azi venus retrograd jpg
Avantajele  i dezavantajele anvelopelor all seasons jpg
2  5 lucruri de care sa  ii cont când î i iei o asigurare medicala de calatorie  Apeleaza la un broker cunoscut  i fii atent la acoperirile poli ei jpg
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
horoscop jpeg
ten perfect jpeg
horoscop jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net