Câinele acesta aduce în casă până la 4.000 de euro pe lună făcând...


    Uranus Nobile Corso di Mogoşoaia, un câine cu nume pompos, care "câștigă" chiar și 4.000 de euroFoto: arhiva personală
Uranus Nobile Corso di Mogoşoaia, un câine cu nume pompos, care "câștigă" chiar și 4.000 de euroFoto: arhiva personală

Este clasat în primii zece cei mai frumoşi câini pe plan mondial la World Dog Show 2015 şi este campion în România. Are şi un nume pompos, pe măsura titlurilor obţinute - Uranus Nobile Corso di Mogoşoaia. Nu ştim cât timp îi ia stăpânului să strige la el, însă cu siguranţă patrupedul îi aduce bani frumoşi în casă.

Câinele din rasa Cane Corso di Mogoşoaia îşi câştigă singur pâinea, la doar un an şi şapte lui ai săi. Cum? Ai fi chiar invidios când vei afla! Pentru frumuseţea şi inteligenţa lui, este căutat de… căţeluşe dornice de împerechere. O “partidă” cu măreţul Uranus Nobile Corso di Mogoşoaia costă între 700 şi 1.000 de euro. “Reproducerea unei femele cu un campion poate să coste pe stăpânul femelei între 700 şi 1.000 de euro, iar un astfel de câine poate monta până la doua femele pe săptămână”, ne spune dresorul câinelui, Mihai Nae. Un gigolo în toată regula, am putea spune!

Dresorul Mihai Nae, alături de un adevărat gigolo - câinele Uranus Nobile Corso di Mogoşoaia
Dresorul Mihai Nae, alături de un adevărat gigolo - câinele Uranus Nobile Corso di Mogoşoaia

Uranus Nobile Corso di Mogoşoaia are până acum două rânduri de pui, însă abia acum s-a deschis lista de aşteptare. Stăpânul lui i-a programat în “carneţelul de bal” câte o “domnişoară” pe săptămână.

Frumosul patruped a obţinut până acum nenumărate premii naţionale şi internaţionale, unde mai câştigă saci cu mâncare, cupe, diplome şi certificate. Însă adevăratul scop al participării la aceste competiţii este chiar pentru a se face remarcat printre... proprietarii de căţeluşe care vor căuta apoi să-l „peţească”.

„Este un câine pe care l-am dresat atât pentru examenele de lucru, cât şi pentru concursurile de frumuseţe naţionale şi internaţionale şi, ceea ce este extrem de important, este deja un bun reproducător, care transmite o linie genetică de excepţie”, îl laudă dresorul lui.

adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
cub smiley png
Oxi de la Chefi la Cutite 5 jpg
Jorge la Survivor (1) jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
cub claudia pavel cream png
cub mircea bravo png
cub irinel columbeanu  monica gabor mr pink png
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 3 februarie sfantul simeon doxologia jpeg
foto1 sorin balos chirurg de top  blur la femeieB jpg
rate marite jpg
fototapet steag sua 15514 jpg
16x9   theodor andrei jpg
guineea jpg