Case de lux, vândute cu ajutorul femeilor dezbrăcate. Imagini scandaloase

simeon stalpnicul png
captură video

Imagini scandaloase. Încearcă să vândă case de lux de peste 100 milion de dolari, folosind femei dezbrăcate și pictate în aur. Ideea de la care s-a pornit a fost că ”o femeie se transformă atunci când se bucură de frumusețea proprietăților extravagante”.

Un conac de lux este promovat cu ajutorul femeilor goale și pictate în culoarea aurului. Reclama a devenit una dintre cele mai contoversate, prin tematică și prin ceea ce transmite. Producătorii au intenționat să prezinte ca temă ”o zi modernă din viața Cleopatrei”. Conacul, numit ”Opus”, se află într-un cartier cunoscut sub numele de ”Râul miliardarului”. Acesta valorează 100 de milioane de dolari și pe piață, este cea mai scumpă casă din Beverly Hills.

simeon stalpnicul png
Încearcă să vândă un conac cu ajutorul femeilor dezbrăcatecaptură video

Videoclipul, puțin spus senzual, care încearcă să vândă proprietatea grandioasă, începe cu o femeie care își pune vopseaua aurită pe corpul ei. Urmează ”proprietara”, îmbrăcată în lenjerie, care se trezește cu vederea spectaculoasă pe care o oferă conacul. Femeile goale, pictate în aur și ”decorate” cu bijuterii scumpe, se află prin toată casa extravagantă, așteptându-și rândul. Aceste imagini subsumează o idee principală prin care, granițele sunt nelimitate, atunci când te bucuri de cele mai extravagante lucruri, relatează People.

simeon stalpnicul png
captură video

Producătorul american de film și dezvoltatorul imobiliar Nile Niami, care a proiectat, de asemenea, case pentru P. Diddy și gemenii Winkleoss, a creat conacul și priveliștea acestuia. Potrivit publicației People, acesta a spus că vibrația casei trebuia să fie capturată în cel mai sexy mod. Acesta i-a spus regizorului să meargă pe cea mai ”întunecată parte”, să fie cât mai sexy, pentru că, respectivul conac, arată faptul că ”femeia este transformată și împuternicită de frumusețea lui Opus”.

simeon stalpnicul png
captură video
Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
cub radu mirica animat gif
cristian tudor popescu arșinel png
FotoJet (1) jpg
woman 4214744 1920 jpg
visarion alexa
prodan (2) jpg
andreea marin si cove jpg
Volodimir Zelenski FOTO Profimedia
Mircea Geoană Foto Captura video FB
image
image
image
image
criza energetica bec econom jpeg
meghan markle 1 jpg
funeralii elisabeta
Louis Mountbatten foto wikipedia jpg
3 cafea shutterstock 1928433047 jpg jpeg
copii sechestrati