Ce au descoperit medicii în stomacul unui bărbat ajuns la Urgențe! Au alertat poliția

Medicii clujeni au sesizat poliția, după ce un bărbat s-a prezentat la Urgențe, povestind că a înghițit un obiect misterios. Iată ce au descoperit doctorii în urma operației!

Ce au descoperit medicii în stomacul unui bărbat ajuns la Urgențe Foto: Pixabay
Ce au descoperit medicii în stomacul unui bărbat ajuns la Urgențe Foto: Pixabay

Medicii din Cluj-Napoca au operat în regim de urgență un bărbat și au scos, din stomacul acestuia, un lingou de 250 de grame, ce pare a fi din aur. Pacientul, în vârstă de 35 de ani, a fost cel care a mers de bunăvoie la spital și le-a explicat doctorilor situația, după ce și-a dat seama că fapta sa ar putea avea urmări.

Ce au descoperit medicii în stomacul unui bărbat ajuns la Urgențe

Intervenția a avut loc joi, 7 aprilie, la Institutul Regional de Gastroenterologie – Hepatologie (IGRH) „Dr. Octavian Fodor". Lingoul, de 5 centimetri lungime și 2.5 lățime, ar valora aproximativ 14.000 de euro, informează Observator News.

Bărbatul s-a prezentat la Urgențe, a povestit că a înghițit lingoul respectiv, iar cadrele medicale au decis să îl opereze imediat. Reprezentanții poliției au transmis un comunicat prin intermediul căruia se confirmă întreaga situație. Oamenii legii urmează să efectueze cercetări în acest sens.

„La data de 7 aprilie a.c. Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată de către reprezentanții unei instituții medicale din Cluj-Napoca, cu privire la faptul că în cadrul unei intervenții chirurgicale, efectuată la data de 7 aprilie a.c., au extras din abdomenul unui bărbat de 35 de ani, din județul Bistrița-Năsăud, un lingou de aliaj de culoare galben", se arată în comunicatul IPJ Cluj.

Pacientul nu a putut fi audiat, având în vedere starea sa de sănătate

Fiind abia ieșit din operație, oamenii legii au explicat că nu l-au putut audia, pentru moment, pe pacient. Cu toate acestea, cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire.

„Verificările derulate de polițiști au condus la stabilirea faptului că cele sesizate se confirmă, dar având în vedere starea post chirurgicală a pacientului, până în prezent nu s-a putut realiza comunicarea cu acesta", au mai transmis oamenii legii.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram! 

image
image
image
image
image
image
document pentru pensie jpg
landscape 5344246 1280 jpg
vinerea mare 2024 jpg
Metrou Basarab 2048x2048 jpg
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net