Ce cadouri sunt la modă în 2017

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Un cadou inspirat este astăzi cea mai mare comoară pe care o poți găsi. Cu atâtea produse pe piață, cu atâtea firme care pun la dispoziție o gamă variată de produse, culori și modele la articole, și pretențiile doamnelor și domnilor, deopotrivă, sunt din ce în ce mai diversificate.

După o selecție riguroasă, făcută în funcție de căutările și dorințele consumatorilor, am ales trei dintre cele mai la modă și originale cadouri pe care le poți oferi în acest an.

1. Încântă-i auzul cu cel mai frumos și la modă repertoriu

Anul acesta la modă este să dansezi, să asculți muzică, să mergi la concerte și să te umpli de energie cu cele mai încântătoare melodii, de la cei mai iubiți artiști. Oferă-i un cadou melodios celei mai importante persoane din viața ta.

Adu-i muzica mai aproape. Încântă-i nu doar auzul, ci și privirea cu un artist surpriză, cunoscut prin playlistul pe care îl ascultă, chiar la petrecerea aniversară. 

Dar cum poți face asta? Apelând la Global Booking, o firmă care oferă servicii de impresariat artistic, poți să o aduci pe Inna, pe Delia, Andra sau oricare artist preferat. Va fi o surpriză de neuitat și plină de energie.

2. Oferă-i o infuzie de culori și mirosuri parfumate

Chiar dacă este un cadou clișeic, anul acesta încă se poartă florile. Și de ce nu s-ar purta? Sunt cele mai frumoase și colorate idei de cadou. Ce femeie nu s-ar bucura să fie surprinsă cu un cadou parfumat și plin de vitalitate, chiar de ziua ei.

Poți încerca să o surprinzi cu unul dintre coșurile cu flori de la Floria. Sunt absolut minunate. Dacă pe noi ne-au încântat și ne-au făcut să credem că au cele mai interesante aranjamente, cu siguranță, fericita sărbătorită va fi de aceeași părere.

3. Adună-i cele mai frumoase amintiri din 2017 într-o vacanță surpriză

În tendințe anul acesta, sunt și vacanțele într-un oraș romantic si plin de momente magice. Recomandarea noastră este să optezi pentru Roma. Orașul-capitală italian se află anul acesta în top 5 cele mai frumoase capitale ale Europei. Și nu are cum să nu fie altfel. De ce? Ei bine, Roma este un oraș care abundă de istorie, artă și arhitectură. Este un oraș perfect pe care poți să îl cataloghezi drept orașul cu cele mai frumoase obiective turistice, dar și cu cele mai gustoase preparate alimentare.

Oferă-i cadou o plimbare pe străduțele din Roma. Poți accesa ofertele de la Aerolines, care sunt printre cele mai bune de anul acesta. Biletele de avion spre Roma au reduceri mari.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Lisabona apus vedere panoramica portugalia shutterstock 255728725 jpg
image
image
image
image
image
image
bloc China jpg
Canicula FOTO Shutterstock jpg
castraveti png
pisică  foto   Shutterstock jpg
555 (22) jpg
cetatea enisala 2 0 jpg jpeg
Pâine cu avocadă, spanac și ou FOTO Shutterstock
imperiul roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net