Ce face luxul din oameni! Locuieşte în aceeaşi casă cu fostul soţ miliardar şi noua lui iubită


    În 2006, Heather şi Robert pozau în cuplul perfect
În 2006, Heather şi Robert pozau în cuplul perfect

Ce situaţie! Până la pronunţarea divorţului Heather Bird şi soţul ei, miliardarul Robert Tchenquiz (57 de ani) locuiesc sub acelaşi acoperiş cu amanta de 27 de ani a acestuia din urmă. Bird şi dezvoltatorul imobiliar care are o avere de peste două miliarde de dolari s-au căsătorit în 2005 şi au doi copii împreună.

Heather Bird ajuns să îşi plângă de milă şi s-a izolat la etajul trei în vila de 20 de milioane de lire sterline pe care Robert Tchenquiz o deţine în Londra. La etajul patru miliardarul s-a mutat cu iubita lui poloneză în vârstă de 27 de ani, pe nume Julia, şi îşi fac de cap cât e ziua de lungă, iar Heather e obligată să se mulţumească doar cu două dormitoare şi sala de dans.


    La etajul patru stă soţul cu amanta, la etajul trei nevasta şi copiii
La etajul patru stă soţul cu amanta, la etajul trei nevasta şi copiii

Cei doi au semnat un contract prenupţial „beton” care îi interzicea lui Heather să emită pretenţii la averea soţului şi a fratelui acestuia.


    Robert Tchenquiz alături de amanta poloneză de 27 de ani, Julia
Robert Tchenquiz alături de amanta poloneză de 27 de ani, Julia

S-au căsătorit în 2005, dar după doar trei ani de căsnicie lucrurile dintre ei au început să se deterioreze pentru că miliardarului îi plăceau femeile şi o înşela ori de câte ori avea ocazia. Recent, însă a pus ochii pe Julia, o bombă sexy pe care până şi Heather o apreciază ca femeie. S-a îndrăgostit până peste cap şi vrea musai să divorţeze de mama copiilor lui.


    Julia, amanta poloneză
Julia, amanta poloneză

„Practic sunt captivă şi nu pot emite pretenţii. Aştept pronunţarea divorţului. Căsnicia mea cu Robert este definitiv compromisă de când în viaţa lui a apărut Julia Dybowska. Robert şi iubita lui stau la etajul 4 şi eu împreună cu cei doi copii la etajul trei. Este normal ca fostului meu soţ să îi fugă ochii după tinerele pentru că după două sarcini am pus greutate”, a declarat Heather pentru „The Sun”.

George Burcea in Wednesday jpg
america express vedete concurenti 2022 jpg
cub kamara png
cub ana maria mărgean png
Ada Dumitru  jpeg
cub șerban huidu png
cub daniel onoriu png
Serban Huidu la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) JPG
image
image
image
image
image
image
Andrei Gîrjob jpeg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
cod rutier jpg
incendiu colentina foto isu  jpg
4 cristina ich si alex piturca jpg jpeg
chei locuinta