Ce își doresc, de fapt, bărbații într-o relație? Secretul dezvăluit de psihologul Oana Nicolau

Ce vor bărbații într-o relație? Este întrebarea ce stă pe buzele multor femei. Aflăm răspunsul chiar acum de la psihologul Oana Nicolau.

Oana Nicolau dezvăluie ce își doresc bărbații într-o relație, Foto: Facebook
Oana Nicolau dezvăluie ce își doresc bărbații într-o relație, Foto: Facebook

În ziua de azi parcă este tot mai greu să faci o relație să meargă, iar oamenii nu mai par atât de dispuși să depună efort pentru a face o relație să meargă. În ceea ce îi privește pe bărbați mereu au existat stereotipii false precum faptul că își doresc doar sex, iar gândul la o relație serioasă este departe de ei. Adevărul este că suntem unici și vrem lucruri diferite în momente diferite ale vieții noastre, indiferent că suntem bărbați sau femei. Toți avem anumite nevoi și dorințe într-o relație pe acre este esențail să le împărtășim în mod deschis cu partenerul nostru dacă ne dorim ca relația să funcționeze.

3 semne dragoste cuplu jpg

 Lindsey Antin, terapeut în Berkeley, California spune: „Un lucru pe care îl împărtășesc în mare parte relațiile sănătoase este adaptabilitatea. Ele se adaptează la circumstanțe și la faptul că suntem mereu în schimbare și trecem prin diferite faze ale vieții." Astfel, este nevoie să fim mereu deschiși și dispuși să ne adaptăm în timpul relației, întrucât ca parteneri putem parcurge o mulțime de momente bune sau mai puțin bune. Totuși, indiferent de ceea ce trăim sunt câteva lucruri pe care trebuie neapărat să i le oferim omului de lângă noi și care sunt vitale pentru o relație sănătoasă.

Ce își doresc bărbații într-o relație

De multe ori, societatea ne-a făcut să credem că femeile sunt cele care au mai multe nevoi emoționale decât bărbații, însă nu este deloc așa. Și bărbații au nevoie să se simte respectați sau apreciați într-o relație.

„Respect. Bărbații, la fel ca femeile, de altfel, își doresc să se simtă respectați și apreciați într-o relație. Ei vor să simtă că opiniile și setimentele lor sunt luate în considerare și că nu sunt judecați sau criticați. 

Sprijin emoțional. Bărbații au nevoie să simtă că au o parteneră care oferă sprijin emoțional și înțelegere. Ei vor să simtă că își pot împărtăși sentimentele și gândurile lor cu partenera fără teama de respingere sau de judecată. 

Apreciere. Bărbații ai nevoie să se simtă apreciați și recunoscuți pentru eforturile și contribuțiile lor, indiferent dacă sunt mai mici sau mai mari. Sigur că fiecare individ este diferit cu propiile sale nevoi emoționale unice", a spus Oana Nicolau într-o postarea pe Instagram. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
tunelul daniela jpg
vreme furtuna png
image
actualitate.net
image
actualitate.net