Ce le reproşează cel mai des bărbaţii femeilor în intimitate

simeon stalpnicul png
Bărbaţii se plâng că partenerele nu sunt îndrăzneţe în pat, nu iau iniţiativa, nu sunt inventive şi lasă totul în seama lorfoto:123RF

De cele mai multe ori reprezentantele sexului frumos, atunci când sunt în intimitate, nu conștientizează că şi bărbaţii au nevoie să fie surprinşi cu tot felul de gesturi. Aceştia se plâng că partenerele nu sunt îndrăzneţe în pat, nu iau iniţiativa, nu sunt inventive şi lasă totul în seama lor.

Bărbaţii sunt foarte sensibili când vine vorba de comportamentul iubitelor în dormitor. Ei au multe să le reproşeze din punct de vedere sexual. Iată în articolul de mai jos, care sunt nemulţumirile lor.

Îmi ignori prea des organul genital

Bărbații adoră să fie atinși în zona organului genital, cu mâinile sau cu gura, dar din păcate nu au parte foarte des de acest "tratament". Nemulţumirile lor în pat având legătură şi cu acest aspect. Reprezentanții sexului puternic și-ar dori ca din când în când penisul să le fie răsfățat, iar în această situație femeile nu ar trebui să se simtă ofensate.

Nu preiei niciodată iniţiativa, mă laşi pe mine

Reprezentanţii sexului puternic apreciază femeile care ştiu să preia iniţiativa atunci când simt nevoia să facă sex. Nu vor ca totul să vină doar din partea lor şi să se aleagă cu reproşuri că vor tot timpul sex. O invitaţie directă din partea partenerei, o aluzie la o partidă cu scântei sunt binevenite.

Nu eşti tandră, nu mă săruţi prea des

Poate n-o să vă vină să credeți, dar și bărbații vor să fie sărutați. Și aici nu ne referim doar la sărutatul pe buze, ci și pe corp. Cei mai mulți bărbați simt nevoia să fie pupați și linși pe tot corpul în timpul actului sexual, cu atât mai mult că jocul cu limba îi excită foarte tare.

Faci anumite gesturi în timpul sexului doar din obligaţie

Există o categorie de femei și în special cele căsătorite, care au tendința să facă sex cu partenerii de viață nu neapărat că își mai doresc acest lucru sau că le mai face plăcere, ci pur și simplu că se simt obligate. Cei mai mulţi bărbaţi reclamă faptul că iubitele lor nu își mai dau interesul și fac anumite gesturi în timpul actului sexual doar de dragul de a le face.

Simt că nu ai orgasm, doar mimezi

Este adevărat că unele femei mimează orgasmul din dorința de a-i arăta partenerului că se simt bine în timpul partidei de sex. Însă de cele mai multe ori nu o fac intenționat, ci pentru că nu pot ajunge la orgasm. Cu alte cuvinte, ele fac acest lucru ca să nu-l facă pe partenerul de viață să se simtă prost fiindcă nu poate să le satisfacă. Dar asta nu înseamnă că bărbații nu își dau seama la un moment dat.

bianca dragusanu sofia jpeg
copii andra catalin maruta1 png
img jpg
laceanu 1 415551511 jpeg
aspirină frumusețe pixabay
gigi becali jpg
image png
ana barnoschi4 png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
laceanu 1 415551511 jpeg
calendar ortodox 2021 25 iunie sfanta mare mucenita fevronia png
image png
simona halep bucurie jpg
ips teodosie jpg
foto1 front spion profimedia jpg