Ce trebuie să eviți să spui atunci când ai o dispută cu partenerul de viață

abuz  jpeg
Nu spune niciodată „ vreau să ne despărțim” în timpul unei dispute, aceste cuvinte pot afecta dur sentimentele partenerului tăufoto: shutterstock

Când spui „ vreau să ne despărțim” în timpul unei dispute, aceasta poate deveni cea mai mare insultă. Aceste cuvinte pot afecta dur sentimentele partenerului tău. Și cu cât le spui mai des, cu atât divorțul/ despărțirea va avea loc mai repede. Dacă vă iubiți, nu vorbiți niciodată despre despărțire.

Este extrem de uşor să răneşti o persoană cu un singur cuvânt sau cu un gest impulsiv în timpul unei dispute! Resentimentele pot persista mult timp de la încheierea confruntării şi pot distruge relaţia.

Nu există dubii: să te cerţi cu partenerul de viaţă este extrem de neplăcut. Indiferent cine iese învingător din neîntelegere, tot vă simţiţi amândoi ca şi când aţi pierdut. Chiar dacă certurile sunt mai mult sau mai puţin serioase, un lucru nu ar trebui să il spui niciodadă iubitului atunci când vă contraţi.

Nu spune niciodată  „ vreau să ne despărțim” în timpul unei dispute

Când eşti foarte supărată este simplu să spui lucruri pe care nu le doreşti cu adevărat, ca de exemplu, să îi spui iubitului că vrei să te desparţi de el, deşi nu vrei asta. Şi totuşi, cuvintele odată spuse nu le mai poţi retrage, iar astfel de afirmaţii aduc nesiguranţă şi neîncredere în relaţia voastră de cuplu.

Dacă această dorinţă a fost exprimată în timp ce erai foarte nervoasă, poate ar trebui să înveţi să îţi controlezi furia. În această situaţie, poţi apela chiar la ajutorul unui psiholog. Pe de altă parte, dacă ai spus-o pentru că într-adevăr te gândeşti la asta, problemele voastre de cuplu ar putea fi mult mai profunde.

cub andreea berecleanu eva zaharescu png
cub ionita si viorica de la clejani (1) png
FotoJet (1) jpg
colaj loredana groza jpg
Athos Salome jpg
cub cristian arsinel png
cub arsinel fii png
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
un convoi care transportă echipament pentru forțele nucleare ale Rusiei. Foto: Captură video Twitter/ rybar_en
carabineri jpg
image
image
image
image
colaj mormant elisabeta a II-a
florin zalomir
calendar ortodox 2021 04 octombrie sfantul mucenic ierotei episcopul atenei png
gaze Sursă foto: Profimedia
index webp
foto 1 bec economic jpg