Cea mai bizară înmormântare: stripteuze, dansând în jurul coșciugului

Ultima actualizare:

    Stripteuzele au dansat provocator în jurul coșciuguluiFoto captură/Daily Mail
Stripteuzele au dansat provocator în jurul coșciuguluiFoto captură/Daily Mail

Striptisul și funeraliile sunt în în mod normal două domenii total opuse, care aparent, niciodată nu s-ar combina, dar nu și la această ceremonie de înmormântare.

Un material video înregistrat la o înmormântare din China arată două femei aproape dezbrăcate dansând pe ritmul melodiei "Moves Like Jagger" a trupei Maroon 5 în jurul unui coșciug, după cum relatează Daily Mail. 

Fetele dansau cât se poate de senzual, mișcându-și provocator posteriorul, la fel cum ar face și într-un club de noapte. cu toate că fundalul camerei era dominat de portretul bărbatului decedat, camera era de asemena scăldată în lumini multicolore exact ca pe o scenă. 

Materialul video a fost publicat pentru prima dată pe Internet anul trecut, dar se pare că acesta a redevenit viral. Lucrurile nu sunt însă ceea ce par. Stripteuzele din China și Taiwan sunt uneori invitate la înmormântări pentru a dansa cu scopul de a atrage mai mulți oameni la ceremonie - acest lucru reflectă statutul ridicat al defunctului.

Totuși, autoritățile chineze încearcă să pună capăt acestui obicei care stârnește controverse. Anul trecut, Ministerul Culturii a declarat că această practică perturbă "valoarea culturală a industriei divertismentului" și este "necivilizat".

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

image
image
image
image
image
image
FotoJet (10) jpg
lidl
bani de Craciun jpg
pnrr bloc jpg
Bărbat cu un telefon in mana FOTO Shutterstock
kfc pui foto shutterstock
FotoJet (9) jpg
la masa jpg