Cea mai rapidă metodă de a curăța ardeii copți! Sunt gata imediat

O modalitate eficientă de a coace ardeii este direct pe aragaz. Pentru aceasta, poți plasa un grătar mai înalt deasupra flăcării și apoi așeza ardeii pe grătar. Înainte de a începe, acoperă aragazul cu o folie de aluminiu pentru a-l proteja de murdărie. Această metodă permite coacerea rapidă a ardeilor, dar va trebui să fii atent și să-i întorci periodic pentru a te asigura că se coc uniform pe toate părțile. Iată cea mai rapidă metodă de a curăța ardeii copți! Sunt gata imediat.

Sunt gata imediat ardeii copți dacă îi cureți așa
Sunt gata imediat ardeii copți dacă îi cureți așa

Cea mai rapidă metodă de a curăța ardeii copți! 

După ce ai copt ardeii, urmează provocarea curățării lor. Dacă alegi să coci ardeii tăiați în jumătăți, curățarea va fi simplă și rapidă. Folosind vârful unui cuțit, îndepărtează coaja imediat după coacere.

Pentru celelalte metode, după coacere, pune ardeii într-o tavă și presară sare fină peste ei. Acoperă-i cu o folie de prospețime și lasă-i să stea timp de aproximativ 15 minute. După acest interval, vei putea decoji ardeii ușor deasupra unui vas cu apă rece, umezindu-ți mâinile ocazional. Recomandăm să nu decojești ardeii sub jetul de apă rece de la chiuvetă, deoarece astfel se poate pierde din savoarea lor.

Rețete ușoare cu ardei copți

Ardeii copți sunt versatili și pot fi folosiți într-o varietate de preparate delicioase. Iată câteva idei pentru a transforma ardeii copți în feluri de mâncare savuroase.

Salată de ardei copți

Ingrediente: ardei copți, ulei de măsline, usturoi tocat, sare și piper, oțet sau zeamă de lămâie, pătrunjel proaspăt tocat.

Taie ardeii copți în fâșii. Amestecă-i cu ulei de măsline, usturoi, sare, piper și oțet sau zeamă de lămâie. Presară pătrunjel tocat deasupra și servește.

Supă cremă de ardei copți

Ingrediente: ardei copți, ceapă tocată, usturoi, cartofi tăiați cuburi, supă de legume, ulei de măsline, sare și piper, smântână (opțional).

Într-o oală, călește ceapa și usturoiul în ulei de măsline până devin aurii. Adaugă cartofii și supa de legume, apoi fierbe până când cartofii sunt moi. Adaugă ardeii copți și blenduiește totul până obții o cremă fină. Condimentează cu sare și piper, adaugă smântână dacă dorești, și servește.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net