Ceaiuri naturale care te vor ajuta să te odihnești mai bine. Vei dormi neîntors 8 ore

Poate că unii dintre noi vom fi surprinși să aflăm acest detaliu, dar ceaiul este a doua cea mai populară băutură de pe glob, după apă! Iar acest lucru nu se datorează numai gustului deosebit și divers pe care îl au sortimentele de ceai, ci și datorită proprietăților medicinale utile pe care acesta le are!

Ceaiul de turmeric poate fi foarte împotriva insomniei / foto: IStock
Ceaiul de turmeric poate fi foarte împotriva insomniei / foto: IStock

Ceaiul este una dintre băuturile care nu doar că au un gust deosebit, dar ne poate fi și de mare ajutor atunci când vine vorba despre starea noastră generală de sănătate. Ne poate ameliora anumite dureri, ne pot oferi energie, sau, dimpotrivă, ne pot ajuta să dormim mai ușor și mai bine!

Iar dacă ne numărăm printre românii care au probleme cu somnul și își doresc o metodă naturală de a remedia această situație, un ceai bun poate fi metoda perfectă de a scăpa de insomnie! Iar dacă tot bem un ceai, de ce să nu alegem un sortiment mai rar și mai deosebit?

Ceaiurile rare care ne pot ajuta să dormim mai bine

Există unele ceaiuri un pic mai rare, cel puțin în țara noastră, dar care au un gust deosebit și ne vor ajuta să scăpăm și de insomnie! Iar primul astfel de ceai este cel de turmeric! Această plantă provine din familia ghimbirului, iar ceaiul poate să ne sprijine dieta și să reducă inflamația din organism.

De asemenea, ceaiul de rooibos, care conține mai multe minerale, cum ar fi calciu și magneziu, este o alegere la fel de bună. El ne poate ajuta să dormim mult mai bine, având și proprietăți antiinflamatoare.

Ceaiul de roiniță este ideal atunci când avem probleme cu somnul

Roinița face parte din familia mentei, iar dacă apelăm la acest ceai delicios, nu doar că ar trebui să dormim mai bine, dar ar trebui să observăm că nici nu ne vom mai simți atât de copleșiți de anxietate și depresie.

Iar, nu în ultimul rând, ceaiul de tufă de miere este foarte bun împotriva insomniei. În plus, el ne poate ajuta și împotriva tusei, cât și la reducerea sintomelor sindromului premenstrual. În plus, acest ceai poate fi util și pentru reglarea nivelului de colesterol din sânge.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Ben Affleck, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Tineri care se muta intr-un apartament in chirie FOTO Shutterstock
cuplu fericit in natura jpg
shutterstock 1790728247 jpg
4 front Brad Pitt poza mai mica cu elena cornea jpg
litoral1 jpg
palinca observator jpeg
fructe si cocaina 4 foto DIICOT jpeg
thumbnail jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net