Cel mai înalt bărbat din lume e gata de însurătoare! Iată care sunt criteriile!

Cel mai înalt bărbat din lume, Sultan Kosen, de origine turcă, vrea să se pregătească de însurătoare! Sultan a mers în Rusia pentru a-și găsi aleasa inimii sale, țară cunoscută pentru femeile frumoase.

Sultan Kosen, cel mai înalt bărbat din lume Foto: Arhivă personală
Sultan Kosen, cel mai înalt bărbat din lume Foto: Arhivă personală

Sultan Kosen, în vârstă de 39 de ani, din Turcia, este cunoscut drept cel mai înalt bărbat din lume. Și dacă vă gândeați că baschetbaliștii din NBA sunt înalți, ei bine Sultan îi poate privi „de sus” la propriu, chiar și pe aceștia. Bărbatul măsoară nu mai puțin de 251 de cm, adică 2 metri jumătate! 

Cel mai înalt om din lume vrea să își întemeieze o familie

Se pare că Sultan este gata să își întemeieze o familie, însă încă nu și-a găsit aleasa. Astfel, acesta a pornit în căutarea viitoarei lui partenere în Rusia, acolo unde speră să o și găsească, potrivit enghishrussia.com. 

Bărbatul a mai fost în trecut căsătorit, semn că înălțimea lui nu este tocmai un împediment la capitolul dragoste, așa cum ne-am fi gândit. Fosta lui soție a fost și ea destul de înaltă, în jur de 1,75 m, însă se pare că între cei doi n-a fost să fie, în cele din urmă.

Potrivit sursei anterior menționate, Sultan Kosen își dorește în prezent o parteneră mult mai înaltă decât fosta soție. Acesta are preferințe și atunci când vine vorba de culoarea părului, dorindu-și o iubită cu părul blond. Bărbatul spune că își dorește o femeie frumoasă lângă el, care să îi poarte de grijă și cu care să facă și copii.

Cine este Sultan Kosen

Sultan Kosen, născut în 1982, este un bărbat turc, care deţine recordul de cea mai înaltă persoană din lume, recunoscut de Guinness World Records, şi suferă de „gigantism“, declanşat de către o tumoră la glanda pituitară. 

Părinţii săi, trei fraţi şi o soră, toţi au o înălţime normală. Acesta este de asemenea deţinătorul celor mai mari mâini şi tălpi, măsurând 27.5 cm, respectiv 36.5 cm.

Bărbatul a dezvăluit că nu a putut să îşi termine studiile din cauza înălţimii și că îşi găseşte greu haine sau pantofi, care chiar să îi vină, sau îi este foarte greu să încapă într-o maşină de mărime normală.

„Să călătoresc, să văd lumea şi să am o maşină care să se potrivească cu mărimea mea. Deşi visul meu cel mai mare este să mă căsătoresc şi să am copii. Caut dragostea“, spunea el că își dorește cel mai mult, în urmă cu ceva vreme.

image
image
image
image
image
image
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
actualitate.net
image
actualitate.net