Cum a ajuns falit un bărbat dependent de... botox și frumusețe!

Ultima actualizare:

    Ryan StaveleyFoto: Instagram
Ryan StaveleyFoto: Instagram

Despărțirea de iubită poate avea efecte dramatice pentru unii bărbați. Unii își îneacă amarul în băutură, alții... devin dependenți de frumusețe!

Asta i s-a întâmplat lui Ryan Staveley. După 12 ani de relație, iubita lui i-a dat papucii. Drept urmare, Ryan s-a gândit că trebuie să arate ca cel mai frumos bărbat din lume, așa că a ajuns să plătească și 1000 de lire sterline pe lună pentru a se menține în formă. Narcisismul l-a băgat, însă, în faliment. 


    Foto: Instagram
Foto: Instagram

Cosmeticele, hainele, injecțiile cu botox și cele pentru bronz l-au dus pe Ryan Staveley la sapă de lemn. Are datorii de peste 22,000 de lire sterline la mai multe magazine de renume. Susține, însă, că despărțirea de iubită i-a distrus încrederea în sine.


    Foto: Instagram
Foto: Instagram

„Până atunci nu m-am gândit niciodată la mine. Totul făceam numai pentru ea. Munceam sase zile pe săptămână ca să avem un acoperiș deasupra capului. Nu am băut o dată în viața mea! După ce ne-am despărțit mi-am dorit o viață plină de glamur. Am început să muncesc din plin ca să arăt perfect pentru a-mi găsi o nouă iubită și pentru a începe o carieră în modelling.”


    Foto: Instagram
Foto: Instagram

A început să aplice o tehnică antică chinezească pentru a-și micșora piciorul de la mărimea 40-41 la 37-38. Picioarele lui de clovn, așa cum le-a descris, nu se potriveau pantalonilor croiți tailored. A sfârși prin a și le mutila. „Mi-am sacrificat alimentația, totul, mergeam pe jos 4 kilometri, făceam totul pentru a avea bani de cosmetice.” Într-un final, bărbatul și-a dat seama că atenția lui era concentrată asupra modului cum arăta în exterior și nu a băgat de seamă echilibrul său interior.

Pas cu pas, a început să găsească soluții pentru a depăși impasul financiar. Concluzia? „Sunt mai fericit acum cu ceea ce fac!” 

image
image
image
image
image
image
autostrada jpg
concediul de odihnă
Chereches prins in Augsburg e1701197222484 640x400 jpg
image png
mihaela bilic facebook jpg
cancer jpg
Moș Crăciun a venit la refugiații ucraineni din România. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
cos cumparaturi shutter jpeg