Cum arată o noapte perfectă de amor?

Ultima actualizare:

    Scrie-ne  ce probleme  ai în amor
Scrie-ne ce probleme ai în amor

Andreea e o tânără care va petrece prima noapte de amor în braţele iubitului. Vrea să ştie cum să facă să fie perfect. Uite ce sfaturi i-a dat Ioana cititoarei noastre!

“Bună, Ioana! Mă numesc Andreea şi am 19 ani. Acum trei luni am cunoscut un băiat care îmi place foarte mult. Până acum nu am făcut sex. Acum, că e perioada vacanţei, m-a invitat câteva zile la munte. Am acceptat, conştientă fiind de ce se va întâmpla acolo. Problema mea e că nu sunt expertă în amor şi nu vreau să fac vreo gafă care să-l îndepărteze de mine, pentru că îl plac foarte mult şi aş dori ca relaţia să dureze. Ce trebuie să fac pentru ca prima noapte de dragoste să fie perfectă?”Dragă Andreea, am citit cu mare drag scrisoarea ta şi îţi voi da cele mai bune sfaturi, pentru ca prima noapte de dragoste cu iubitul tău să fie una de neuitat. Când te îndrăgosteşti şi ai deja fluturaşi în stomac, simţi nevoia să dai ce e mai bun din tine, vrei ca cel de care eşti îndrăgostită să se simtă perfect şi să-l faci fericit.

Nu trebuie să fi expert în amor - sau, mai bine zis, trebuie să capeţi mai multă experienţă sexuală - ca să poţi spune că eşti expert în sex, iar gesturile de iubire nu constau doar în sex, ci în felul în care te comporţi cu persoana iubită şi în felul în care îl faci să se simtă lângă tine.

Sfatul meu e ca prima noapte pe care o veţi petrece împreună să fie una magică, iar pentru asta, trebuie să fiţi relaxaţi şi să vă lăsaţi duşi de val. Începeţi cu o cină romantică, mai ales că sunteţi în vacanţă şi aveţi toate condiţile necesare pentru a petrece aşa cum trebuie. Nu uitaţi să creaţi o atmosferă romantică şi în spaţiul în care vă veţi petrece noaptea, cu lumânări, beţişoare parfumate, o muzică în surdină, lenjerie intimă care te arată cel mai sexy şi şampanie.

Să nu va grăbiţi, fiindcă noaptea va fi lungă. Insistaţi cât mai mult pe preludiu, chiar dacă iubitului tău i se vor aprinde călcâiele, sărutaţi-vă, mângâiaţi-vă pe tot corpul şi spuneţi-vă cuvinte frumoase. Nici un gest de iubire nu poate fi ruşinos, iar când trupurile voastre ard de dorinţă şi sunteţi teribil de excitaţi, încercaţi penetrarea uşor, cu grijă şi fără grabă. şi nu uita, Andreea, că o relaţie de lungă durată nu înseamnă doar sex, ci mult mai mult: respect, iubire necondiţionată şi grijă pentru celălalt.

Dacă ai o problemă în amor şi vrei sfatul sex-expertei, scrie-ne la adresa str. Fabrica de Glucoză nr. 21, sector 2, Bucureşti, menţionând pe plic “pentru Ioana”, sau pe e-mail sex@click.ro. Scrisorile îşi vor găsi răspunsul în această pagină. Iar în fiecare luni şi joi, de la 22.00 la 23.00, nu rata videochatul erotic cu Ioana, pe click.ro

image
image
image
image
image
image
robot Bard jpg
euroins despagubiri rca png
amanda bine bine jpg
shutterstock 1772911847 jpg
finlanda jpeg
Sfântul Arhanghel Mihail   icoană de Gabriel Toma Chituc png