Cum purtăm rochiile iarna?

Dacă rochiile sunt un articol vestimentar potrivit pentru lunile reci depinde de multe variabile: de la material la modul în care sunt croite și pică pe corp, alăturarea cu accesorii de iarnă sau suprapunerea de straturi care, în plus, le schimbă aspectul. Între trucuri de stil și noile achiziții de sezon, combinarea lor este unul dintre marile laitmotive ale sezonului, existând multe modalități de a face față temperaturilor scăzute fără a renunța la rochii.

woman in victorian dress in a winter park 2023 11 27 04 58 47 utc 2 1536x1024 jpg

Cele mai bune exemple se găsesc în street-style. Cele mai potrivite paltoane, piesele pentru a exersa arta stratificării într-un mod ușor și simplu, cele mai călduroase accesorii și țesături care izolează cel mai bine de frig sunt incluse în trucurile ce vor urma pentru a purta rochii în plină iarnă.Datorită eleganței, versatilității și confortului pe care îl aduce îmbrăcarea într-o singură piesă, refuzăm să renunțăm complet la rochii iarna. Acum, dacă a le combina vara este cel mai simplu lucru – sandalele sunt suficiente, când e frig, purtarea unei rochii presupune un plus de ingeniozitate. Mai bine cu un palton sau cu o jachetă? Cu ciorapi groși sau fără? Aceste 5 look-uri sunt inspirația de care ai nevoie. Citește mai multe pe canal33.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
cipru shutterstock jpg
oua rosii paste jpeg
Locul în care a fost înmormântat Platon, dezvălui de papirusuri descoperite la Herculaneum (© Facebook / Università di Pisa)
rugaciune biblie tatal nostru freepick jpg
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net