Cum se ├«mpodobe┼čte perfect bradul de Cr─âciun

image

S─ârb─âtorile se apropie ┼či ne preg─âtim s─â ├«mpodobim bradul de Cr─âciun! Cu aceast─â ocazie, exper┼úii britanici prezint─â sfaturi care ne ajut─â s─â-l ├«mpodobim c├ót mai frumos. ├Än primul r├ónd ei ne recomand─â s─â cump─âr─âm seturi de 5 globuri sau 5 ornamente la fel, s─â pozi┼úion─âm decora┼úiunile ├«n zig-zag ┼či s─â a┼čez─âm lumini┼úele ├«n jurul trunchiului.

Iată sfaturile experţilor, în detaliu:

Ave┼úi grij─â la ├«nceput s─â preg─âti┼úi piciorul bradului. Acesta trebuie instalat ├«ntotdeauana pe o foaie de h├órtie pentru ca s─â proteja┼úi podeaua de ap─â ┼či acele de brad care cad. Pune┼úi ap─â ├«n picior, dac─â este prev─âzut un loca┼č ├«n acest scop. Dac─â nu, ├«nf─â┼čura┼úi cu vat─â ud─â tulpina t─âiat─â de la baz─â.

Pune┼úi mai ├«nt├ói instala┼úiile electrice, av├ónd grij─â ca lumini┼úele s─â fie ├«nf─â┼čurate aproape de tulpin─â. Acest lucru ajut─â la o mai bun─â iluminare a globurilor.

Nu se pun mai pu┼úin de 100 de lumini┼úe ├«n ├«ntreg bradul. Brazii ├«nal┼úi de peste 2 metri ar trebui s─â aib─â circa 640 de lumini┼úe care s─â se aprind─â ├«n cascad─â. 

Ordinea e cheia! De sus ├«n jos se pun c├óte 6, 8 ┼či apoi numai c├óte 12 globuri sub form─â de cerc. Ave┼úi grij─â ca cele identice s─â se succead─â ├«n zig zag de sus ├«n jos. La sf├ór┼čit se pun ornamentele la care ┼úine┼úi cel mai mult acolo unde vre┼úi s─â le vede┼úi mai bine.

Cel mai important lucru este la acest Cr─âciun culoarea, conform ultimelor tendin┼úe din mod─â. Se poart─â ornamentele ├«n culorile curcubeului, ro┼ču, oranj, galben, verde, albastru, indigo ┼či violet.

stefan banica paparazzi8 jpg
lauren nava croaziera secrete (1) jpg
ana morodan vanatai6 png
santana 1 jpg
alergie jpeg
1 zahar shutterstock 1649448835 jpg jpeg
grup de prieteni
al kuweit canicula epa efe (4) jpg
image
image
image
image
1 alternative pentru apa calda la temperatura optima jpg jpeg
grecia vacanta pixabay jpg
turisti la paris la turnul eiffel jpeg
al kuweit canicula epa efe (4) jpg
lauren nava croaziera secrete (1) jpg
Ce este bine s─â faci pe timp de canicul─â  Reguli de aur de la speciali┼čti jpeg