Dai 16 dolari şi te cazezi după gratii

simeon stalpnicul png

Te-ai săturat de confortul hotelurilor obişnuite, de all-inclusive şi de zâmbetele politicoase ale angajaţilor din turism? Acum, ai ocazia să te cazezi într-o închisoare-hotel, din Liepaja, Letonia, unde vei fi tratat exact ca un puşcăriaş.

Închisoarea Karosta din Liepaja era, în secolul trecut, unul dintre cele mai temute locuri. Sute de puşcăriaşi şi-au dat ultima suflare aici, după ce au primit un glonţ în cap. Acum, Karosta s-a transformat în hotel, iar agenţia de turism Infotour din România are oferte pentru această destinaţie. Atenţie, însă, condiţiile de cazare de la Karosta sunt aceleaşi pe care le aveau şi deţinuţii de odinioară.

Mai întâi, clădirea închisorii a fost spital

simeon stalpnicul png

Turiştii sunt scoşi la apel pe holurile închisorii

simeon stalpnicul png

Acestea sunt saltelele pe care dorm “puşcăriaşii”

simeon stalpnicul png

Astfel, turiştii care vor să se cazeze aici trebuie să semneze, mai întâi, un contract prin care îşi dau acordul să fie trataţi ca nişte prizonieri. Mai exact, sunt dispuşi să doarmă pe saltele vechi întinse pe nişte scânduri, mânâncă la fel ca deţinuţii, seara sunt încuiaţi în celule, sunt abuzaţi verbal de gardieni, ale căror ordine trebuie să le urmeze. De asemenea, cine nu respectă cerinţele gardienilor este obligat să facă exerciţii fizice sau să facă curat. Totul, în schimbul a 16 dolari pe noapte.

Click! spune

Călătoria cu avionul de la Bucureşti la Riga, Letonia, durează circa 3 ore. De aici, puteţi lua trenul sau autocarul până la Liepaja. Preţul biletului de avion de la Bucureşti la Riga variază între 100 şi 250 de euro de persoană, în funcţie de rezervare şi de clasa cu care zburaţi. Preţul biletului de autobuz de la Riga la Liepaja este de 5 euro de persoană.

cub theo rose png
Screenshot (539) png
claudia patrascanu copii png
ingrijorare
Kate Middleton (3) jpg
cub mircea bravo png
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
Kate Middleton
Razboi in Ucraina FOTO Ministerul ucrainean al Apărării jpg
Paul Vulcan. Foto: Daniel Guță
image
image
image
image
Meghan Markle și Harry OK Mag (3) jpg
pelerini sf parascheva 4 jpeg
tarom  Mediafax jpg
8 salariu marian godina 5 jpg jpeg
calendar ortodox 2021 07 octombrie serghie si vah jpeg
Kate Middleton