Dai 239 de lei şi faci Revelionul la munte

Ultima actualizare:

    Agenţiile de turism se întrec în oferte pentru Sărbătorile de iarnă
Agenţiile de turism se întrec în oferte pentru Sărbătorile de iarnă

Filele din calendar au trecut una câte una, astfel că deja am ajuns să ne facem planuri pentru Crăciun şi Revelion. Unde petrecem şi mai ales câţi bani suntem dispuşi să plătim pentru distracţie? Agenţiile de turism se întrec în oferte, astfel că destinaţiile sunt multe, iar preţurile acceptabile.

Unii români preferă să stea de Crăciun în sânul familiei, alţii consideră însă că este un bun prilej să bifeze încă o vacanţă departe de casă. Pentru ei sunt oferte cu duiumul.

Pieţe de Crăciun

În fiecare an, oraşele din întreaga Europă se transformă în destinaţii de spectacol pentru Sărbătorile de iarnă. Iar pieţele de Crăciun din Budapesta, Viena, Frankfurt sau Praga au devenit de ani de zile o tradiţie. Când intri în ele ai senzaţia că ai deschis o carte de poveşti. Christian Tour îţi oferă un astfel de sejur de 5 zile la preţul de 199 euro/ persoană, la un hotel de 3 stele şi de 249 euro/persoană, 6 zile, la un hotel de 4 stele. În preţ este inclus şi transportul. Paralela 45 are pentru tine circuit cu autocarul la pieţele de Crăciun Budapesta- Praga- Bratislava-Viena. Pentru cinci zile preţul/ persoană este de 285 euro (loc în camera dublă).

În staţiunile montane de la noi, preţurile variază între 239 de lei de persoană şi 2.500 de lei de persoană, în funcţie de hotel. ”Vorbim despre 3-4 zile la Poiana Braşov sau Buşteni”, ne-a explicat Marius Pandel, de la Christian Tour. Pentru 283 de lei de persoană petreci 3 nopţi la Băile Felix, iar pentru 332 de lei de persoană la Buşteni.

Capitale europene sau insule exotice

Malta Travel te trimite să petreci noaptea dintre ani în Malta, Insula de Miere din Marea Mediterană. Nu îţi vor lipsi şampania, artificiile şi meniurile de cinci stele, dar nici brazii împodobiţi sau ghirlandele luminoase. “Oferta porneşte de la 398 euro/persoană, pentru 5 nopţi de cazare la Hotel Santana de 4 stele, mic dejun, transport dus-întors cu avionul, bagaj de cală şi asistenţă turistică. Masa de Revelion se organizează la Grand Hotel Excelsior  de 5 stele şi costă 130 de euro de persoană”, ne-a declarat Mark Neville Faruggia, directorul malta.ro. Cocktail Holidays te trimite în Madeira. La Hotelul Melia Madeira Mare, pachetul include şase nopţi cazare, de la 823 de euro, cu mic dejun. Tariful are toate taxele incluse. Şi Macao & Hong Kong e pe lista de Revelion. Pachetul porneşte de la 1.866 de euro, cu toate taxele incluse. Happy Tour are pentru tine oferte la La Disneyland Paris. La Disney Hotel Santa Fe de 2 stele tariful porneşte de la 709 euro/persoană, pentru 3 nopţi de cazare, cu mic dejun, 4 zile bilete de intrare în parcurile Disneyland. Copiii cu vârsta până la 7 ani au gratuitate.Tariful pachetului nu include masa festivă şi transportul cu avionul.  Paralela 45 te trimite de Revelion în Tenerife. Costă 499 euro/personă, fără taxe de aeroport, dar cu 7 nopţi cazare şi masă, transfer aeroport – hotel – aeroport, asistenţă turistică locală în limba română. Eximtur are pentru tine ofertă în Republica Dominicană. Şapte nopţi de cazare la  Hotelul Now Larimar de 5 stele - Playa Bavaro, Punta Cana, costă 2.395 euro/persoană, cu taxe aeroport incluse.

Vacanţă la schi

Şi pachetele pentru vacanţa la schi există în oferta agenţiilor. Aşa că îţi putem spune că 5 nopţi, cu demipensiune, la un hotel de 4 stele din staţiunea Bansko, din Bulgaria, costă 200 euro/ persoană, la Christian Tour. În Austria plăteşti însă între 300 şi 400 euro/ persoană, pentru 7 nopţi. Franţa şi Elveţia sunt ceva mai scumpe. Paralela 45 are pentru tine o ofertă la Les Menuires – Les Trois Vallees, cel mai mare domeniu schiabil din lume. Tarifele de cazare pornesc de la 510 euro/ persoană într-un apartament de 4 persoane şi pot ajunge la 440 euro/ persoană într-un apartament de 11 persoane. Tarifele includ: 7 nopţi de cazare, 6 zile de skipass, lenjeria de pat, prosoapele, bucătăria complet echipată, 1 sac de lemne pentru şemineu sau sobă/ apartament de min. 6 persoane, acces WiFi/ apartament, curăţenie finală. Transportul din Cluj costă 140 euro/ persoană.

Click! spune

Potrivit site-ului directbooking.ro, în staţiunea elveţiană Davos Platz un sejur la schi de 7 nopţi la Club Hotel Davos, de 3 stele, plăteşti pentru două persoane 1.397 de euro, cu demipensiune, fără transport. Oferta este valabilă până la 7 ianuarie 2017.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pavel palcu   special arad jpg
image
image
image
image
image
image
scriitorul jpeg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
italia roma 1024x682 jpg
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
hannah gutierrez X jpg
molly peggy profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net