Dana Săvuică și designerul Sonia Trifan ne arată ce se poartă primăvara asta

Ultima actualizare:

    Fustă Bizzar Boutique - 300 lei;  Tricou Bizzar Boutique - 75 lei;  Jachetă - 259 lei; Sandale  Deichmann - 97 lei
Fustă Bizzar Boutique - 300 lei; Tricou Bizzar Boutique - 75 lei; Jachetă - 259 lei; Sandale Deichmann - 97 lei

Rochii lungi, fluide, materiale naturale, culori pastelate, croieli cât mai comode, asta se poartă în primăvara aceasta. Bulinele revin în forţă, iar cele care vor să iasă din tipare pot alege chimonouri şi chiar pijamale. Sunt la modă în acest an, ne dă asigurări designerul Sonia Trifan. Specialistul vine cu recomandări interesante, iar Dana Săvuică a dat un tur prin magazinele din Veranda Mall şi a ales câteva ţinute.

Primăvara aceasta, înveseliţi-vă garderoba cu nuanţe vesele, pastelate, precum roz prăfuit, vernil, galben, verde, cappuccino etc. Negrul şi griul pot fi înlocuite, la evenimente de seară, cu maro coniac, verde smarald, albastru bleumarin. Bulinele şi imprimeurile florale sunt noua modă a acestui an, anunţă designerul. „Dacă aveţi o rochie cu buline sau cu flori de pe vremea bunicii, o puteţi scoate de la naftalină şi purta cu mândrie. Totuşi, forma imprimeurilor trebuie să fie în funcţie de siluetă – bulinele sau florile pot fi mai mari dacă eşti slăbuţă şi mărunte dacă ai câteva kilograme în plus. Imprimeurile mari nu sunt recomandate celor care poartă mărimea L sau XL căci accentuează şi mai mult formele. Doamnele plinuţe e bine să se orienteze spre imprimeuri discrete, pe verticală nu pe orizontală, spre haine fluide, rochii lungi şi să evite culorile puternice, electrice, care atrag şi mai mult atenţia”, explică Sonia Trifan. Designerul recomandă rochiţele lungi, aproape de baza gâtului, cloşurile foarte ample, cu mult material, mânecile lungi, vaporoase, din voal, mătase naturală şi bumbac. 

Vreţi să ieşiţi din tipare, să fiţi în pas cu moda şi să vă simţiţi bine? Atunci aflaţi că puteţi ieşi pe stradă în „pijamale”. Da, sunt în trend anul acesta. „E vorba de pijamale speciale pentru stradă, din saten sau bumbac, foarte comode. Ziua se poartă cu pantofi sport şi un maieuţ, seara îţi poţi pune fără probleme tocuri”, precizează specialista.

De asemenea, kimonourile sunt un „must have” al acestui sezon. „Se poartă în multe combinaţii, cu blugi şi tricou, la o rochiţă... Le poţi lua în geantă căci nu se şifonează, iar seara le pui pe tine la o ieşire cu prietenii. Kimonoul e ca un halat cu cordon în talie, mâneci lungi şi ample, materiale uşoare şi culori pastelate”, mai spune Sonia Trifan.

Pasionată de fashion şi cunoscută pentru alegerile ei impecabile, Dana Săvuică a plecat la cumpărături în mall şi şi-a completat garderoba cu ţinute versatile, elegante, potrivite pentru diverse evenimente. „Din garderoba noastră nu trebuie să lipsească sacoul tip smoking, purtat la pantaloni largi sau drepţi, cu talie înaltă, dar şi la o pereche de jeans sau la o rochie, o fustă cloş. A doua piesă ce trebuie să existe în garderoba oricărei femei este „the little black dress”, rochia de cocktail neagră, care să evidenţieze silueta, dar nu prea îndrăzneaţă. Se poartă în continuare dantela şi materialele strălucitoare”, explică Dana.

Pentru femeia dinamică, recomandă un costum din două piese, astfel că ea şi-a ales unul verde, cu dungi verticale. „Pantalonii evazaţi şi sacoul care trece de linia dorsală este modelul clasic, dar readus în atenţia modei de azi. Dungile verticale alungesc silueta, iar modelul costumului este unul casual, confortabil, uşor masculin. Ultima ţinută propusă este mai îndrăzneaţă, pentru generaţia de fete tinere care merg la club – o fustă asimetrică din tul purtată cu un tricou, o geacă din piele şi sandale cu barete groase. Este un stil uşor rock, urban, chic”, mai spune Dana Săvuică. 

image
image
image
image
image
image
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net