Ducii de Sussex au primit un cadou de milioane de lire sterline de la regină, dar nu au fost mulțumiți!

Ducii de Sussex, prințul Harry și Meghan Markle au primit un dar costisitor de la regina Elisabeta a II-a, cu ani în urmă, însă nu au fost mulțumiți de acesta. 

Ducii de Sussex, nemulțumiți de darul pe care l-au primit de la regină. Sursă foto: Profimedia
Ducii de Sussex, nemulțumiți de darul pe care l-au primit de la regină. Sursă foto: Profimedia

Frogmore Cottage rămâne casa Prințului Harry și a lui Meghan Markle atunci când se întorc în Marea Britanie. Ei l-au primit cadou de nuntă din partea suveranei, în anul 2018. Conform unei surse apropiate Casei Regale a Marii Britanii, cei doi nu au fost mulțumiți de dar pentru că sperau să obțină o suită de apartamente în Castelul Windsor.

Citește și: Moartea reginei a scos la iveală un nou dușman al Casei Regale 

Harry și Meghan au reînnoit recent contractul de închiriere pentru Frogmore Cottage, dotat cu cinci dormitoare, unde vor sta când vor vizita Marea Britanie. Ei sunt nevoiți să plătească din venituri proprii costurile aferente întrucât șederile lor nu mai sunt finanțate din bani publici, de când au decis să nu mai facă parte din Casa Regală a Marii Britanii. 

Frogmore Cottage a suferit o renovări masive pentru a ajunge la forma actuală, care au inclus transformarea a cinci proprietăţi într-un singur conac. Pentru renovarea reşedinţei, cuplul a angajat-o pe fostul designer de interior de la Soho House, Vicky Charles.

Vezi și: Aniversare în lacrimi pentru prințul Harry 

Frogmore House este şi locul în care cuplul a pozat pentru fotografiile oficiale de logodnă. Aceasta a fost reşedinţă regală din 1792 şi a fost construită în jurul anului 1680. În 1923, părinţii reginei, viitorul rege George al VI-lea și Regina Elisabeta, și-au petrecut la Frogmore Cottage o parte din luna de miere!

Harry și Meghan locuiesc într-un conac de milioane de dolari 

În prezent, prințul Harry și Meghan Markle locuiesc într-un adevărat conac din California, Statele Unite ale Americii, pentru care au plătit o avere. Casa lor este supravegheată 24 de ore din 24 de paznici, iar cartierul este unul exclusivist.

Pe lângă cele nouă dormitoare, casa are 16 băi, o ceainărie și un loc de joacă privat. Există, de asemenea, o bibliotecă, un birou, un centru spa cu saună uscată și umedă, o sală de cinema, o sală de jocuri, o cramă și un garaj pentru cinci mașini!

Citește mai multe detalii despre Frogmore Cottage pe Ok!Magazine România

foto 1   Marian Olteanu si Denis Hanganu bataieB jpg
dorobantu mana jpg
Dana Savuica si sora Gabriela, foto OK jpg
shutterstock 2211785457 jpg
cornel ciupercescu captura youtube jpg
shutterstock 450568075 jpg
sharoma tzanca uraganu jpg
Culoarea anului 2023 - Viva Magenta, sursă foto: Captură Instagram Pantone
image png
Lupte in apropiere de Bahmut Ucraina FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
incendiu jpeg
ID57116 INQUAM Photos Octav Ganea jpg
Culoarea anului 2023 - Viva Magenta, sursă foto: Captură Instagram Pantone
calendar ortodox 2021 5 decembrie sfantul cuvios sava cel sfintit jpeg
shutterstock 2211785457 jpg
foto3 timisoara INQUAM Photos Virgil Simonescu jpg