Suma exorbitantă pentru care a fost vândut „sicriul pe roți”. Poate fi condus precum o mașină normală

Cine ar cumpăra așa ceva? Ei bine a fost „bătaie” pe acest vehicul neobișnuit. O mașină personalizată, concepută ca un „sicriu pe roți”, a fost scoasă recent la licitație de Mecum Auctions și vândută pentru 28.750 de dolari.

Mașina sicriu
„Mașina sicriu” este dotată cu un motor Chevrolet V8 (Foto: Mecum Auctions)

Aceasta a devenit virală datorită aspectului său neconvențional, potrivit Oddity Central. Inspirat de „mașina sicriu” Drag-U-La prezentată într-un episod din 1965 din serialul TV  „The Munsters”, acest vehicul neobișnuit are un șasiu cu cadru personalizat și un sicriu din fibră de sticlă drept caroserie. Nu este, de fapt, un sicriu real, deoarece a fost modificat pentru a găzdui un scaun șofer în spatele punții, dar cu siguranță arată ca unul.

Dotată cu roți mari în spate și țevi de eșapament verticale în stil orgă, această „mașină sicriu” arată mai mult ca o jucărie decât un vehicul real, însă a fost înregistrată la New York ca un Ford din 1928 și are o plăcuță de înmatriculare valabilă.

„Mașina sicriu” este dotată cu un motor Chevrolet V8 și da, poate fi condusă ca orice altă mașină. Desigur, confortul nu este același. În ceea ce privește cutia de viteze, transmisia automată GM TH350 a fost finisată în aur, cu accente de trandafiri. Rezervorul de combustibil a fost poziționat în partea din față a vehiculului, pentru a-l face mai puțin vizibil, deoarece există și alte elemente care trebuie să iasă în evidență, precum piatra funerară pe care scrie  R.I.P. (abreviere pentru „Rest in Peace”, care înseamnă „odihnească-se în pace”).

Vehiculul unic nu este echipat cu un odometru (contor de parcurs), deci kilometrajul total este necunoscut și nu au fost făcute publice informații despre viteza pe care o poate atinge. Dar, aceasta nu este o mașină de curse, iar cumpărătorul cel mai probabil și-a dorit un autoturism care să iasă în evidență prin aspectul său. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
preot freepik jpg
ploaie jpg
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
FotoJet jpg
Fundătura Ponorului  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (11) JPG
Bani castig FOTO Shutterstock jpg
cimitir animale jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net