De când astrologia și numerologia vor fi recunoscute oficial ca meserii în Codul Ocupațiilor. Ce spune Ministerul Muncii

Deși pe la mai toate edițiile de dimineață ale posturilor tv generaliste, ori pe site-urile publicațiilor online vedem zilnic horoscopul, astrologia nu a fost recunoscută decât foarte târziu, ca și meserie legală. La fel și numerologia, ai cărei practicanți au intrat abia anul trecut în legalitate. Legalizarea celor două meserii în Codul Ocupațiilor din România i-a înfuriat pe unii reprezentanți ai mediului universitar.

Horoscopul lui Neti Sandu, probabil cel mai longeviv din media.
Horoscopul lui Neti Sandu, probabil cel mai longeviv din media.

În urma mai multor „efervescențe” jurnalistice, pe tema legalizării ocupațiilor de astrolog și de numerolog, reprezentanții Ministerului Muncii s-au văzut nevoiți să iasă la rampă cu unele clarificări.

„Având în vedere unele discuții din spațiul public legate de ocupațiile de numerolog și astrolog din Codul Ocupațiilor din România (COR), pentru corecta și completa informare a celor care au tratat acest subiect facem următoarele precizări:

   – Profesia de astrolog a fost reglementată în COR în 1995 prin ordinul ministrului Muncii și Protecției Sociale și al președintelui Comisiei Naționale pentru Statistică nr. 1938/1949 publicat în Monitorul Oficial nr. 272/23.11.1995. Citește mai multe pe canal33.ro.

   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
tunelul daniela jpg
vreme furtuna png
image
actualitate.net
image
actualitate.net