De ce nu ar trebui să ceri niciodată felii de lămâie într-un restaurant. Detaliul neașteptat dezvăluit de o angajată

Știai că există motive pentru care nu e în regulă să ceri felii de lămâie într-un restaurant? Sigur și tu ai făcut asta măcar o dată, fie pentru o băutură răcoritoare sau pur și simplu pentru un pahar cu apă. Iată explicația.

felii de lămâie
felii de lămâie

„Niciodată în viața mea nu am văzut o lămâie spălată într-un restaurant”

Atunci când mergi des în restaurant sau baruri, cel mai indicat ar fi să ții cont de anumite aspecte. Adrianah Lee, o tânără din America activă pe TikTok a împărtășit motivele pentru care nu este bine să le ceri chelnerilor lămâie, într-un local. Clipul video creat de internaută a devenit viral, iar explicația ei nu a fost pe placul tuturor, mulți dintre ei neașteptându-se la asta.

Ei bine, se pare că lămâia pe are o ceri nu este întotdeauna în cele mai bune condiții, astfel că s-ar putea să fii dezamăgit. Tânăra care a lucrat în mai multe restaurante a explicat că sunt șanse ca lămâia să fie atinsă de chelneri după ce au pus mâna pe bancnote sau au atins farfuriile altor persoane, ori în cel mai rău caz paharele sau tacâmurile deja folosite.

Puțini sunt cei care se spală pe mâini înainte de a pune mâna pe feliile de lămâie și nici nu folosesc mănuși de unică folosință pentru asta. Ei bine, tânăra din SUA confirmă că a văzut acest lucru cu proprii ochi.

„În momentul în care am devenit chelneriță, mi-am dat seama că nu voi mai cere niciodată lămâie pentru băutura mea. Pentru că, în primul rând, chiar chelnerul îți pune feliile de lămâie. Chelnerii ating bani, ating farfuriile altor persoane… ating tot felul de lucruri”

Când sunt acasă, spăl toate produsele, dar niciodată în viața mea nu am văzut o lămâie spălată într-un restaurant. Și am lucrat în multe restaurante, de la localuri de cinci stele la cafenele”, a adăugat aceasta”, a dezvăluit Adrianah Lee pe contul său de TikTok.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Angelina Jolie, Akala  foto   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
peste spada jpg
Telefon foto: Pixabay
Acordarea ajutorului de incalzire   1(1) jpeg
Intervenție cu acid hialuronic în buze  FOTO Shutterstock jpeg
Tigrul tasmanian  jpg
avc jpg
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
Pictura „Fata cu cercel de perlă” este expusă la Muzeul Mauritshuis din Haga (© Flickr / Scott Ableman)
image
actualitate.net
image
actualitate.net