De ce nu trebuie să porți aceeași încălțăminte zilnic

Ultima actualizare:

    Dacă îți dorești să ai picioare sănătoase este bine să ai grijă să schimbi încălțămintea în fiecare zi sau o dată la două zile.www.clickpentrufemei.ro
Dacă îți dorești să ai picioare sănătoase este bine să ai grijă să schimbi încălțămintea în fiecare zi sau o dată la două zile.www.clickpentrufemei.ro

Încălțămintea poate afecta oasele, articulațiile și mușchii, mai ales când ea este incomodă. Din acest motiv, ar trebui să porți în fiecare zi o altă pereche de pantofi.

Ce se întâmplă când porți aceeași încălțăminte zilnic?

Când porți aceeași pereche de încălțăminte zilnic, picioarele nu sunt protejate. Prin urmare, dacă nu vei varia înălțimea încălțămintelor, membrele inferioare vor avea de suferit.

În timp ce mergi, talpa atinge suprafața/podeaua, iar acest lucru poate afecta sănătatea picioarelor. Te poți confrunta cu dureri de picioare, senzație care persistă mai ales în zona gambelor și călcâielor.

Consecințele purtării zilnice a pantofilor cu talpa joasă

Afecțiunea de care poți suferi se numește fasciită plantară, care apare când ligamentul care unește călcâiul și degetele de la picioare se irită și se inflamează, provocând durere. Fasciita plantară poate fi agravată dacă porți în fiecare zi pantofi cu talpa joasă.

Descoperă de ce nu trebuie să porti aceeași încălțăminte zilnic pe clickpentrufemei.ro

Încălţămintea nepotrivită te poate îmbolnăvi

Iată cum poți preveni fasciita plantară!

image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 04 octombrie sfantul mucenic ierotei episcopul atenei png
ardeal jfif
carte de identitate electronica jpg
lalla jpg
348626002 257237036847126 7114836432892579766 n jpg
empatie scaun cu rotile pacient shutterstock 1562124124 jpg
Bordel Constanta jpg
buzau smochine1  jpg