Destinaţia zilei: Vacanţă cu familia în El Arenal, Mallorca

Ultima actualizare:

Plaja întinsă, cu nisip auriu scăldat de valurile blânde ale mării, este premiată cu Steag Albastru pentru calitatea nisipului şi claritatea apei. Este atracţia preferată a familiilor cu copii, care se pot bucura în voie de apa caldă, liniştită şi puţin adâncă a mării.

În trecut un sat pescăresc, azi El Arenal este o staţiune foarte animată, cu multe terase, restaurante, baruri şi discoteci. Străzile înguste, cu magazine de suveniruri, oferă o atmosferă specială.

Dacă vii în vacanţă cu cei mici, poţi sta liniştită în privinţa lor: există multe activităţi dedicate lor, parcuri, piscine şi terenuri de joacă special amenajate. Grădinile mari, cu vegetaţie bogată, îţi vor oferi locul ideal pentru a te relaxa împreună cu familia în după-amiezile călduroase.

Dacă vă place mini-golful, există chiar şi un teren special amenajat pentru asta, Golf Fantasia, în stil Jurassic Park.

Faleza străjuită de copaci se întinde de-a lungul plajei până în liniştita staţiune C'an Pastilla. Deşi distanţele sunt scurte, spre bucuria copiilor, există şi un trenuleţ care asigură transportul între staţiuni. Mai poţi închiria biciclete, scutere şi maşini sau poţi folosi transportul în comun.

Sporturile nautice pe care le poţi practica în El Arenal sunt practic nelimitate: surfing, schi nautic, scufundări etc.

Distracţie nelimitată la Aqualand

Cea mai importantă atracţie a staţiunii rămâne însă renumitul parc distracţii Aqualand, cu multe tobogane de apă de diferite forme şi mărimi, căderi de apă, piscine cu valuri şi râuri artificiale spectaculoase. Cu atracţii precum Tsunami, Gaura neagră sau Marele Canion, Aqualand îţi va oferi o experienţă memorabilă plină de senzaţii tari.

Ca orice parc de distracţii care se respectă, Aqualand cuprinde trei sectoare special amenajate pentru copii: Mini Park, Dragoland şi Polinezia, fiecare cu o ofertă incredibilă de atracţii şi alternative de relaxare.

Aqualand El Arenal este deschis între orele 10.00-18.00. Biletul de intrare costă 20 Euro pentru un adult şi 15 Euro pentru copii. Dacă achiziţionezi biletele on-line, ai o reducere de 10%.

Oferta partenerului Click! pentru sejur Mallorca Hotel Torre Arenal 3* - de la 496 Euro/pers., transport cu avionul, transferuri, 7 nopţi cazare cu mic dejun, asistenţă turistică. Best Tourism Hypermarket, www.besttourism.ro tel. 031 226 33 25.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net