Detalii cutremurătoare despre moartea lui Călin Doboș! Martorul care a văzut momentul impactului

Ultima actualizare:

Chirurgul vedetelor, Călin Doboș, a murit în urma unui accident de motocicletă, la vârsta de 48 de ani. Impactul a fost unul puternic, însă recent un martor la întreaga tragedie a oferit detalii cumplite despre ultimele clipe de viață ale medicului, în timp ce gonea pe Podul Basarab din Capitală. 

Calin Dobos FOTO arhiva Adevarul

Călin Doboș a avut parte de o moarte violentă, fiind spulberat de pe motocicletă în timp ce conducea în viteză. 

Un martor a asistat la cumplitul accident și a oferit informații uluitoare despre momentul impactului. Cel care a asistat la moartea lui Călin Doboș a declarat că medicul conducea haotic, cu viteză, apoi când a urcat pe Podul Basarab motocicleta a ricoșat și s-a izbit în forță de un stâlp.

«Mergea haotic, haotic rău de tot»

Mergeam spre podul Basarab, am trecut intersecția și omul acesta cu scuterul, am văzut că a făcut o depășire haotică, s-a băgat în fața unui..., a depășit o mașină. A pierdut controlul și a intrat în stâlp, scuterul mergând în față. Inițial am crezut că a căzut de pe pod omul, am oprit mașina. El mergea haotic, haotic rău de tot. A depășit mai multe mașini și când a intrat pe podul Basarab, a făcut stânga-dreapta cu scuterul, s-a lovit de bordură și a rămas inconștient, s-a lovit de stâlp, iar scuterul a mers înainte.

Da, avea viteză. Dar nu mi-am dat seama, inițial, că nu era nimeni pe scuter, până când nu a căzut în fața mea și a trebuit să mă opresc.”, a dezvăluit martorul Bogdan Carapanceanu, pentru Antena Stars.

Călin Doboș făcuse trei de închisoare pentru malpraxis

Călin Doboș era cunoscut ca fiind chirurgul vedetelor, acesta fiind responsabil pentru imaginea impecabilă a mai multor dive din showbiz, cum ar fi Bianca Drăgușanu, Nicoleta Luciu, Vica Blochina, sau Cristina Spătar. 

Călin Doboș era un bărbat de familie, era căsătorit și avea și un copil. Moartea sa a survenit la doar câteva luni după ce fusese eliberat din închisoare din cauza unor acuzații de malpraxis, după ce o pacientă de-ale sale, Irina Ciuraru, a murit în urma unei liposucții, efectuate în 2013. 

Medicul tocmai ispășise o pedeapsă de trei ani de închisoare cu executare, înainte să-și piardă viața în accidentul de motocicletă. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net