Dezvăluirile uluitoare ale unui exorcist te vor șoca. L-a „întâlnit” pe Diavol de două ori în viața sa

Daniel Reehil este un preot și exorcist din Nashville, Tennessee, SUA. El îi ajută pe oameni, printr-un ritual de exorcism, să scape de posesia Diavolului. Iar, într-un interviu înfiorător, bărbatul a dezvăluit unele dintre cele mai înfricoșătoare lucruri pe care le-a văzut.

Daniel Reehil, exorcist din Nashville, într-un interviu pe YouTube, 4 martie 2023
Daniel Reehil, exorcist din Nashville, Tennessee / Foto: Captură video

Daniel Reehil este un preot și exorcist din Nashville, care, cu ajutorul unui ritual de exorcism, ajută persoanele ce, potrivit lui, au fost posedate de Diavol. Într-un interviu publicat pe platforma YouTube, bărbatul face dezvăluiri cutremurătoare din timpul unui astfel de ceremoni și spune că în viața sa, s-a întâlnit cu „spiritul rău” de două ori.

Când încerca să facă un ritual de exorcism asupra unei călugărițe, care în copilărie a asistat la mai multe ritualuri demonice, și a trebuit să fie supusă exorcismului și consilierii pentru a-și reveni, Daniel Reehil a dezvăluit că aceasta s-a urcat pe un perete de 6 metri și a început să se plimbe. 2.000 de persoane au asistat la incident.

„Îmi amintesc că era o călugăriță mică ce cântărea doar 45 de kilograme și avea o înălțime de 1,52 metri. Când trecea «printr-o eliberare», a fost nevoie de șase bărbați mari, de mărimea mea, pentru a o imobiliza. De asemenea, am văzut cum, aceeași călugăriță a alergat ca o veveriță sus, pe tavan, pe un perete de 6 metri și cei 2.000 de persoane care erau prezenți la eveniment au văzut-o.

Am avut oameni care zburau din toată lumea și care stăteau cu noi. Unii timp de o săptămână, dar acea călugăriță mică care s-a târât pe perete, a fost acolo mai bine de un an. A durat un an. A fost abuzată în timpul ritualulilor satanice în copilărie și nu știa asta”, a declarat Daniel Reehil, potrivit tabloidului britanic DailyStar.

L-a „întâlnit” de două ori pe Diavol

De asemenea, preotul și exorcistul din Nashville, Daniel Reehil, a mai dezvăluit că l-a „întâlnit” pe Diavol de două ori în viața sa, în timp ce încerca să-și șteargă viața de păcat și să renunțe la băutură. „Ies din biserică și văd acest bărbat chipeș și frumos, îmbrăcat într-un costum personalizat. Și el stă și se uită la mine. M-am întors cu gândul să mă îndrept spre biroul meu, dar el a alergat după mine și m-a apucat de braț. Mi-a spus «Hai să bem». M-au trecut frisoanele de sus în jos, mi s-a făcut pielea de gâină și i-am spus: «Pleacă de lângă mine»”, a mai declarat bărbatul.

A fugit de ciudatul bărbat în apartamentul său din New York, nu s-a gândit prea mult la incident decât câțiva ani mai târziu, după ce devenise preot. Iar, întâmplarea face că, l-a întâlnit din nou.

„Eram în vacanță vizitând un vechi prieten bancher din Miami. Două fete care erau cu mine au început să admire un tip. M-am întors și m-am uitat și eu la el, e cel care a vrut să mergem la o băută. Vine la mine și imi spune: «Ce faci aici, am crezut că vei fi preot? Acesta este teritoriul meu. Nu ar trebui să fii aici»”.

Daniel Reehil a devenit preot la mai bine de 20 de ani, după ce s-a îndepărtat de biserică. Înainte de schimbarea drastică a carierei sale, el a lucrat pentru American Express și Citicorp. Dar în 1998, viața sa a fost întoarsă după ce a făcut un pelerinaj în satul Medjugorje din Bosnia și Herțegovina și l-a redescoperit pe Dumnezeu, mărturisind toate păcatele pe care le-a comis în cele două decenii de ateism. La acel moment, a decis să-și dedice viața lui Dumnezeu și să-i ajute pe oameni. A devenit pustnic în Omaha, Nebraska, unde a început să facă ritualuri de exorcism.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!      

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
pelerinaj sfantul dimitrie cel nou bucuresti program liturgic 864962 jpg
ulei de masline jpg
medic operatie pixabay
ilustratie politie jpg
kaufland jpg
images jpeg
sfantul mare mucenic iacob persul sfintii cuviosi natanael si pinufrie 158413 jpg
sare epsom jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net