Dieta în funcție de zodie. Ce să mănânci ca să te menții în formă

Ultima actualizare:
Fructele și legumele au multe vitamine jpeg

Dieta în funcție de zodie chiar funcționează, spun chinezii, care consideră că există principii alimentare ce guvernează fiecare zodie. Chiar și Hipocrate, părintele medicinei a spus: „Nu poți fi un medic bun fără a fi astrolog”. Așadar, în funcție de zodie, ar fi bine să consumi anumite alimente și să le eviți pe altele, dacă vrei să ai succes în lupta cu kilogramele.

Dieta în funcție de zodie este o excelentă metodă de a te folosi altfel de horoscop. Aceste recomandări pentru diete sunt realizate în funcție de comportamentul fiecărei zodii în parte și puse în legătură cu dinamismul unor regimuri potrivite acestora.

Berbecii au nevoie de mult exercițiu fizic pentru a se  menține în formă. Regimul lor alimentar trebuie să cuprindă  ceapă, morcovi și praz, să nu facă exces de ardei iute, boia și muștar. Dieta ideală trebuie să cuprindă: terci de ovăz, pește și legume, mai ales varză, ridichi și sfeclă, mărar,  arpagic.

Dieta în funcție de zodie. Taur

Alimentele care sunt în rezonanță cu organismul Taurilor sunt: sparanghelul, anghinarea, cerealele și fasolea de orice fel. Fructele recomandate sunt: strugurii, merele, perele și fructele de pădure.  Majoritatea condimentelor le fac bine. Să consume multe citrice și salate  ușoare, de varză și morcovi. Sunt indicate și mazărea, spanacul, roșiile, chimenul, pătrunjelul, mărarul, menta. Dacă nu poate fără carne, s-o aleagă pe cea de vită. Taurii trebuie să evite tot ce e prăjit.

Dieta în funcție de zodie. Gemeni

Mâncărurile care le priesc Gemenilor sunt cele care conțin mazăre, fasole cu bobul lat, morcovi, nuci, dar mai ales migdale, alune și arahide. Trebuie să evite alimente precum ouăle, nucile, brânza  grasă. Sunt benefice prunele uscate, stafidele și caisele uscate, măslinele. Este cel mai bine să bea vin slab sau tămâios. Cafeaua și orice stimulent înrăutățesc sănătatea Gemenilor și trebuie evitate.

Dieta în funcție de zodie. Rac

Alimentele cu efect tonifiant și regenerator asupra organismului Racilor sunt varza albă și roșie, napii, peștele, brânza de vaci. Pepenii verzi sunt foarte indicați, la fel legumele și fructele de mare. Trebuie să fie cumpătați în privința alcoolului, chiar și a berii. Să evite zahărul și sarea, condimentele tari.

Dieta în funcție de zodie. Leu

Leilor nu le stă bine să fie vegetarieni, carnea le fortifică organismul, la fel ca mierea și orezul, care trebuie să facă parte constant din alimentația lor. La fel și spanacul, urzicile și lintea, care conțin mult fier. Leii sunt celebri pentru longevitatea lor, dacă mănâncă alimentele indicate: carne de pui, fructe, crude sau uscate, vinete, măsline, pepene galben, tarhon, anason, busuioc, coriandru, ghimbir. Trebuie să evite mâncărurile grase.

Dieta în funcție de zodie. Fecioara

Fecioarelor le face foarte bine să consume cartofi, gulii, țelină. Ar trebui să opteze pentru o dietă vegetariană. Singura pe care și-o pot permite din când în când este carnea fiartă de pui, sau de vită, înăbușită. Să mănânce mere, caise, conopidă, fasole, rodii și verdețuri din plin. Fecioarelor le place  ciocolata, dar trebuie să renunțe la ea definitiv. De asemenea, trebuie evitate condimentele, sosurile grele și prăjelile.

Dieta în funcție de zodie. Balanța

Regimul alimentar al Balanțelor trebuie să conțină multe cereale, fructe de pădure, sparanghel, fasole și mai toate condimentele, în mod special ardeiul iute. Li se recomandă usturoiul și merișorul. Micul dejun perfect este cel format din germeni de grâu. În dietă, trebuie să renunțe de tot la carne și la băuturi acidulate, dar să consume multe mere, avocado, banane, cireșe, pere, căpșune, mure, curmale, mazăre, spanac, roșii, tarhon, cimbru, anason, mărar.

Dieta în funcție de zodie. Scorpion

Îi fac bine mâncărurile condimentate, ceapa, urzica, prazul și ardeii capia. Cele mai indicate legume pentru ei sunt guliile, sfecla și varza. Produsele lactate, fructele de mare și delicatesele din pește sunt de asemenea benefice pentru sănătate. Brânza la grătar, crustaceele, grapefruitul, pepenele roșu sunt recomandate acestei zodii. De asemenea, morcovi, ceapă, hamei, dovleac, ridichi, piper, ceapă roșie, busuioc, coriandru.

Dieta în funcție de zodie. Săgetător

Citricele, mai ales grapefruitul, dar și coacazele roșii sau negre pot face minuni pentru un ficat obosit, reglându-le și tensiunea. Ceapa și usturoiul, în cantități cât mai mari fortifică organismul, la fel, țelina și dafinul. Pentru Săgetători, cel mai sănătos lucru e apa minerală, 1-2 litri pe zi. Mai mult ca oricare alții, trebuie să mănânce mazăre, fasole și soia, mărar și țelină, smochine, mango, anghinare, varză, andivă, varză de Bruxelles, cimbru, mentă, busuioc, pătrunjel, lămâi, ginseng, usturoi. Să evite grăsimile, sosurile, frișca, untul, bomboanele și ciocolata.

Dieta în funcție de zodie. Capricorn

Alimentele cu efect benefic asupra Capricornilor sunt: cartofii, pastele, malțul, ovăzul, sfecla roșie și spanacul, ciupercile de pădure, gutuile. Le este chiar recomandat să bea un pahar de vin înainte de masă. Din alimentație nu trebuie să lipsească sfecla, anasonul, pepenii, miezul de nucă, pătrunjelul. Trebuie să evite ciocolata, zahărul, condimentele tari.

Dieta în funcție de zodie. Vărsător

Cel mai indicat aliment pentru Vărsători îl constituie fructele de toate felurile: fructele exotice (kiwi, mango, dar cel mai potrivit este rodia), fructele uscate (caise, curmale, prune sau mere) îi ajută să-și recupereze energia psihică. Trebuie să elimine dulciurile. Lactatele pot reprezenta un mic dejun ideal, iar un chefir sau lapte prins sunt excelente pentru masa de seară. Salatele ușoare de legume trebuie să nu lipsească de la nicio masă. Cele mai indicate alimente sunt: fructele de mare, pepenii, gutuile, sfecla, vinete, cimbru, menta, vanilia, pătrunjelul. De evitat: cafeaua.

Dieta în funcție de zodie. Pești

Organismul lor are tendința de-a reține toxinele, de aceea, se impune un regim alimentar foarte echilibrat, cu suficiente lichide. Li se recomandă să mănânce pepeni, castraveți, salată verde, să apeleze la remedii naturiste pe bază de flori de tei, cicoare și mușchiul de copac. Alimentele bune pentru Pești sunt, de asemenea: peștele, smochinele, mango, anghinarea, varza, varza de Bruxelles, tarhonul, cimbrul, ghimbirul, usturoiul, piperul, coaja de lămâie. Peștii ar trebui să evite sarea și să reducă la minimum cafeaua și alcoolul.

Prima condiție pentru o dietă eficientă în funcție de zodie este ca aceasta să înceapă atunci când Luna este în descreștere, pentru că în această  perioadă organismul consumă intens tot ce i se furnizează.

image
image
image
image
image
image
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
image
actualitate.net
image
actualitate.net