Drama fetiței alergice la apă! Chiar și propriile lacrimi îi irită pielea

simeon stalpnicul png
Ivy este alergică chiar și la propriile lacrimiFoto: Facebook

O fetiță de un an și jumătate din Statele Unite suferă de una dintre cele mai cumplite alergii. Ori de câte ori pielea ei intră în contact cu apa, se irită, face bășicuțe și urticarie. Chiar și propriile lacrimi îi afectează pielea.

Este drama prin care trece Ivy Angerman în fiecare zi. Părinții ei încearcă din răsputeri să o ferească de orice sursă de apă, dar când vine momentul băiței, totul e un chin pentru copil.

Ivy a primit acest diagnostic în octombrie anul trecut, după ce părinții n-au știut ce să-i mai facă pentru a o feri de crizele alergice. Nimănui nu i-ar fi dat prin gând că ar fi alergică tocmai la apă, atât de vitală pentru noi toți.

În urmă cu șase luni, părinții micuței au observat că iritațiile apăreau în special după ce-i făceau baie. Au încercat să elimine orice produs folosit în acest scop, cum ar fi șampoane sau alte soluții asemănătoare. I-au schimbat lenjeria de pat și dieta. Au schimbat chiar și locuința temporar, dormind la hotel sau la rude, dar Ivy tot avea crize alergice. Atunci, un medic le-a dat cumplitul diagnostic: fetița lor suferă de urticarie acvagenică. Cea mai mare problemă este că și simpla ingerare a apei o afectează. Ea nu poate bea apa simplă, ca orice persoană.

„La început, îi plăcea să facă băiță, dar acum, țipă ca în gură de șarpe când o spălăm. Simte ca o arsură de gradul III. E foarte greu să vezi asta ca mamă”, a mărturisit mama fetiței, pentru revista People. Ivy are aceeași reacție la apă, indiferent de temperatura pe care o are sau dacă este imaculată.

Singurele medicamente care o ajută sunt antihistaminicele, dar a luat deja foarte multe și începe să devină imună la ele. „Am încercat multe lucruri care să-i ușureze durerea, dar nimic nu funcționează”, spune îndurerată mama lui Ivy.

Ion Hristescu png
cub larisa iordache png
cub andreea banica animat gif
horoscop ( FOTO pixabay )
andreea esca si alexia eram
7 front elvetianca pensiune jpg
6 baza 1 garsoniera jpg
BeFunky collage (22) jpg
Schimb de prizonieri Rusia- Ucraina. Foto: Facebook/ Volodimir Zelenski
Volodimir Zelenski FOTO Profimedia
image
image
image
image
foto 1   privire oras shutterstock 674347609 jpg
proteste   profimedia 0727331327 jpg
rapper rus   mrwalkie Instagram  jpg
7 front elvetianca pensiune jpg
6 baza 1 garsoniera jpg
rate banci jpg