Drama unui pakistanez în România. A fost nevoit să fugă dezbrăcat pentru a-și salva viața. Ce s-a întâmplat

Ultima actualizare:

O experiență înfricoșătoare a avut loc în Pitești, unde un cetățean pakistanez, după o zi de muncă obositoare, a căzut victimă unei infracțiuni brutale. După ce a solicitat un masaj pentru a se relaxa, a fost lăsat cei 10.000 de euro din borsetă. Iată detaliile acestei pățanii și consecințele tragice pentru victima implicată.

Poliția. Foto: Pixabey.
Poliția. Foto: Pixabey.

Negocieri pentru un masaj care s-a transformat în coșmar

După o zi grea de muncă în Pitești, pakistanezul a dorit să se relaxeze și a solicitat un masaj. În urma unei înțelegeri, a mers la domiciliul maseuzei pentru a beneficia de serviciile promise. Din păcate, această întâlnire nu a adus doar relaxare, ci și un coșmar pentru victima nevinovată, scriu cei de la Adevărul.

O sumă suplimentară generoasă, dar cu consecințe grave

Cu intenția de a fi generos, clientul a decis să ofere maseuzei mai mulți bani decât solicitase aceasta. Cu toate acestea, gestul său a fost observat, iar situația a luat o întorsătură periculoasă. Femeia și complicii săi au pus la cale un plan pentru a-l deposeda de banii suplimentari și de cei 10.000 de euro din borsetă.

Dezbrăcat și agresat

Victima a fost condusă într-un dormitor, sub pretextul unui masaj, însă aici a fost pusă într-o situație de vulnerabilitate extremă. În loc să primească serviciul convenit, bărbatul a fost agresat de către complici. O femeie a folosit un spray lacrimogen în fața pakistanezului, lăsându-l fără apărare.

Conștient de pericol, victima a reacționat rapid, luându-și telefonul mobil și borseta și îndreptându-se către ușă pentru a părăsi imobilul. În acest moment, pakistanezul a fost blocat de către un bărbat. Bărbatul a fost atacat cu spray lacrimogen, iar acesta, deși era dezbrăcat, a fugit.

Sentințe drastice pentru agresori

Ulterior, cei trei inculpați au fost aduși în fața instanței, unde au fost găsiți vinovați de tâlhărie calificată. Femeia care a folosit spray-ul lacrimogen a primit o sentință de 4 ani de închisoare cu executare, maseuza minoră a fost internată într-un centru educativ pentru 2 ani, iar bărbatul care a blocat accesul victimei a fost condamnat la 5 ani și 6 luni de închisoare, fiind în stare de recidivă postexecutorie. De asemenea, aceștia au fost obligați să plătească prejudiciul de 10.000 de euro către victima lor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razvan Lucescu Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
facebook1 jpg
emil racovita colaj captura video jpg
Bronz - arsuri solare FOTO Shutterstock
62137595 jpg
fructe pexels jpg
biserica de la ersig adevarul ro jpg
avion pexels jpg
protest studenti gaza 2 768x576 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net