E idolul bărbaților. Susține că deține rețeta miraculoasă de mărire a penisului


    Daniel Obinim este idolul multor ghaneziFoto: captură video
Daniel Obinim este idolul multor ghaneziFoto: captură video

Daniel Obinim, un cuvântător și vindecător din Ghana, susține că deține rețeta miraculoasă de mărire a penisului. A fost filmat în repetate rânduri în timp ce punea în practică diverse ritualuri care mai de care mai bizare.

Una dintre aceste practici este cea la a cărei rezultat visează mulți bărbați care nu cred că sunt destul de dotați de la natură. Într-un filmuleț în care mai mulți bărbați stau aliniați, cu brațele în sus, Obinim este surprins în timp ce-i atinge pe toți în zona genitală și spune câteva cuvinte. Pe unii nu doar îi atinge, ci îi și smucește puțin.

De asemenea, s-a oferit să maseze și sânii femeilor, ambele practici având ca scop mărirea penisului, respectiv a bustului doamnelor nemulțumite de ceea ce văd în oglindă, relatează Metro. "Dacă nu vă place vreo parte a corpului vostru, veniți la mine. Dacă vreți un fund mai mare, veniți la mine. Dacă vreți sâni mai mari, veniți la mine. Dacă aveți o bărbăție mică, pot să schimb și asta atunci când ajung în tărâmul spiritual", a declarat vindecătorul.

Practicile lui sunt privite drept controversate. În luna august a acestui an a fost acuzat în timp ce biciuia mai mulți adolescenți pe care i-a acuzat de acte sexuale imorale.

cub toma caragiu png
cub irina margareta nistor png
cub horoscop iertare png
Prințul Harry jpg
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
mihai bendeac jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 7 februarie sfantul partenie png
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
Icoana Basilica ro webp
Papa Francisc Captură video jpg
Marile lanțuri de magazine spun că nu duc lipsă de alimente jpeg
zura jpg