Emoţionant! Care a fost ultima dorinţă a unei fetiţe aflate pe patul de moarte


    Tania a îmbrăcat rochia de mireasă pentru a-i îndeplini fiicei sale ultima dorinţăFoto: Facebook/ Kylie Marcic Photography
Tania a îmbrăcat rochia de mireasă pentru a-i îndeplini fiicei sale ultima dorinţăFoto: Facebook/ Kylie Marcic Photography

Destinul a fost nedrept cu Paige, o fetiţă de patru ani din Brisbane, Australia. După ce a început să aibă dureri severe de cap, medicii i-au găsit micuţei o tumoare pe creier, de mărimea unei lămâi.

Deşi a fost operată, tumoarea a crescut la loc, iar medicii le-au dat părinţilor o veste devastatoare. Fetiţa mai are de trăit maximum două săptămâni.

Paige şi-a dorit foarte mult să-şi vadă părinţi căsătoriţi şi fie prezentă la nunta lor. Distruşi de durere , aceştia au realizat că acest lucru nu va mai putea fi posibil. Totuşi, mătuşa lui Paige a vrut să-i îndeplinească ultima dorinţă.

Ea a pregătit în doar 24 de ore o nuntă de poveste. A cumpărat rochie de mireasă, costum, flori şi a pregătit un decor de vis chiar în curtea spitalului. Mămica lui Paige a îmbrăcat rochia albă în camera de spital şi tot acolo a fost machiată şi coafată.

Fetiţa a primit şi ea o rochie de prinţesă şi o coroniţă din flori. Cu ajutorul unui cărucior, micuţa a fost dusă în grădina spitalului, unde părinţii ei au spus “DA”, scrie Daily Mail

După aproape două luni de suferinţă, părinţii micuţei Paige au avut puterea să zâmbească. Tania şi Jacob s-au bucurat că au avut-o alături pe fetiţă, chiar dacă aceasta nu a putut să deschidă ochii. “A fost cea mai specială zi!”, a declarat Ines, mătuşa lui Paige, potrivit sursei citate mai sus.

Imaginile de la eveniment au emoţionat milioane de oameni şi s-au viralizat rapid pe reţelele de socializare.

Paige luptă încă pe patul de spital, iar părinţii nu şi-au pierdut speranţă. Ei au reuşit să strângă peste 35.000 de dolari pentru tratamentul fetiţei.

Vezi aici mai multe imagini cu fetiţa

Petre Roman, Mioara si Oana jpg
serban huidu si mihai gainusa
gabriel mardale jpg
Lia Bugnar Marius Manole FOTO Pro TV jpeg
cub botez reghecampf caciuc png
maxresdefault jpg
cub anastasia soare png
Novak Djokovic, Getty jpg
image
image
image
image
image
image
maxresdefault jpg
gabriel mardale jpg
calendar ortodox 2021 30 ianuarie trei ierarhi mihai coman jpeg
case ieftine ungaria jpg
wild bear selfie Colorado  jpg