Emoționant! O pisică a parcurs 1.000 km pentru a-și regăsi stăpâna

Poveste emoționantă! Pisica Lisi, în vârstă de trei ani, a călătorit 1.000 de kilometri între Franța și Germania timp de șase luni, doar pentru a-și regăsi stăpâna. Totul a început în iunie anul trecut când Hildegard Holtschneide s-a mutat din regiunea franceză Dordogne în Düsseldorf, orașul ei natal din Germania.

Pisică maidaneză tărcată pe o stradă
Povestea unei pisicuțe a uimit o lume întreagă (Foto: Freepik)

A plecat alături de câinele său, Henry, și pisica ei, Lisi. Femeia s-a cazat într-un hotel din Saint-Cyr-l'École pentru o noapte, potrivit Le Parisien. Atunci, Lisi a reușit să iasă din cameră și să se piardă. „Am căutat-o cu disperare peste tot și am sunat la toate asociațiile, la toate adăposturile și la toți medicii veterinari din zonă, dar nimeni știa nimic. Nimeni nu a văzut-o.”

Pisica Lisi, găsită pe stradă la 1.000 km distanță de unde a fost pierdută

Ajunsă în Düsseldorf, femeia a continuat căutările. A pus anunțuri pe internet cu privira la pisica ei pierdută, însă nu a primit niciun răspuns. Credea că nu o va mai vedea vreodată, însă pe 9 noiembrie, a primit un mesaj în care era anunțată că o tânără i-a găsit pisica în Braunschweig, un oraș german situat la 1.000 km de unde o pierduse. Luka (27 de ani) a găsit pisica pe stradă și a dus-o la veterinar pentru a îi face un control.

Acolo, femeia aflat că Lisi este căutată de jumătate de an de stăpâna ei. Luka nu a stat pe gânduri și a contactat-o pe Hildegard, iar cele două au stabilit să se întâlnească. În cele din urmă Hildegard și Lisi s-au reunit, dar nimeni nu știe cum a ajuns pisica din Franța în Germania. Revederea cu stăpâna ei a fost una emoționantă. Ajunsă pe peronul gării, Hildegard , însoțită de maltezul Henry, a plâns când și-a revăzut pisica, pe care o credea pierdută pentru totdeauna. „După această aventură, nu o voi mai elibera niciodată”, a promis Hildegard Holtschneide.

image
image
image
image
image
image
statuie jpg
Tuse jpg
money 3115981 1280 jpg
image png
tesla jpg
calendar ortodox 2021 22 februarie aflarea sfintelor moaste din evghenia png
vasile certezanu jpeg
casatorie creier jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net