Eurovision 2015: Călin Goia se întâlnește cu Charlize Theron


    Călin Goia va participa la Eurovision 2015 alături de trupa VoltajFoto: TVR
Călin Goia va participa la Eurovision 2015 alături de trupa VoltajFoto: TVR

Mai mulți concurenți la Eurovision 2015, printre care se numără și solistul trupei Voltaj, Călin Goia, dar și vedete internaționale, precum Charlize Theron, au fost invitați la balul caritabil anual „Life Ball”, organizat la Viena.

Călin Goia, care va participa la Eurovision 2015, a acceptat invitația la balul „Life Ball”, de la Viena, unde se va întâlni cu Charlize Theron, care și-a confimat prezența la eveniment alături de Elton John, Paula Abdul și Mary J. Blige.

Eurovision 2015: Concurenții vor cânta pe scena „Life Ball”

Participantul României la Eurovision 2015, solistul trupei Voltaj, va urca pe scena balului caritabil organizat la Viena, sâmbătă (16 mai), alături de ultimii doi câștigători ai concursului: Conchita Wurst și Dana International. Aceștia vor interpreta celebra piesă „Waterloo” a trupei ABBA, cu care aceștia au câștigat cel mai important concurs muzical european în anul 1974. Laureen și trupa Jedward s-au remarcat, de asemnenea, în cadrul concursului Eurovision, și vor cânta și ei pe scena „Life Ball”.

Evenimentul va impune tema vestimentară a rochiei aurii, în memoria artistului austriac, Gustav Klimt, iar spectacolul va fi proiectat pe ecrane în piața din fața Primăriei Vieneze.

Anul acesta, avem un golden dress code, în memoria lui Gustav Klimt, unul dintre cei mai mari artiști ai Austriei.Este onorant să fi printre delegațiile ai căror reprezentanți au fost aleși să interpreteze cel mai mare hit lansat de Eurovision de-a lungul istoriei sale”, a declarat Liana Stanciu, șefa delegației României la Eurovision, care îl va însoți la balul caritabil pe Călin Goia, participantul României la Eurovision 2015.

Agenda Eurovision 2015, difuzată la televiziunea română

Telespectatorii din țară vor putea urmări prestația trupei Voltaj pe scena „Life Ball” în cadrul Agendei Eurovision 2015 difuzată pe TVR 1, TVR HD și TVRi, pe 17 mai. În ediția Agenda Eurovision 2015 din această seară (14 mai) vor fi difuzate imagini cu prima repetiție a echipei României la Wiener Stadthallem, dar și declarații cu impresiile trupei Voltaj și ale echipelor tehnice care i-au însoțit la eveniment.

Eurovision 2015: Trupa Voltaj va cânta în prima semifinală

Concursul Eurovision 2015 va începe, marți (19 mai), iar membrii trupei Voltaj vor cânta, în prima semifinală, melodia „De la capăt”, alături de concurenții țărilor Republica Moldova, Armenia, Danemarca, Belgia, Olanda, Estonia, Ungaria, Rusia, Finlanda, Grecia, Georgia, Serbia și Macedonia. Băieții de la Voltaj vor cânta penultimii, înaintea concurenților Georgiei.

Eurovision 2015 este cea de-a 60-a ediție a concursului, difuzat prima dată la 1956. Acesta va fi difuzat în direct de TVR, joi (21 mai), prima semifinală, și sâmbătă (23 mai), a doua semifinală.

oana roman si marius elisei
itisti specialisti it microsoft angajati birouri laptop
horoscop zilnic 1 martie jpeg
condimente jpeg
FotoJet jpg
antonia sexy jpg
Constantin Diță îl interpretează pe Giani din ”Las Fierbinți” jpeg
cub iuliana marciuc png
image
image
image
image
image
image
cub sexy teniswomen png
4 front doctorita spagara jpg
calendar ortodox 2022 27 ianuarie aducerea moastelor sfantului ioan gură de aur jpg
condimente jpeg
carduri energie scumpa jpg
Pomii înfloriţi şi gazonul proaspăt tuns o fac pe actriţă sp stea numai în curte jpeg