Eurovision 2015, semifinala 1: Ce s-a întâmplat la ultima repetiție

Ultima actualizare:

    Eurovision 2015, semifinala 1: Ultima repetiție înainte de prima semifinalăFoto: eurovision.tv
Eurovision 2015, semifinala 1: Ultima repetiție înainte de prima semifinalăFoto: eurovision.tv

În această seară, 19 mai, va avea loc deschiderea concursului de muzică Eurovision, semifinala 1, unde Voltaj va interpreta melodia „De la capăt”. Aseară, 18 mai, a avut loc repetiția cu public, ultima înainte de semifinala 1.

Duminică (18 mai), ora 16:00 ora României, s-a desfășurat repetiția cu public înainte de începutul concursului Eurovision 2015, semifinala 1, aceasta reprezentând ultima șansă pentru primii 16 semifinaliști să își perfecționeze momentul pe care urmează să îl interpreteze în cadrul concursului de azi. Voltaj a urcat pe scenă, alături de Republica Moldova, Armenia, Belgia, Olanda, Finlanda, Grecia, Estonia, Republica Macedonia, Serbia, Ungaria, Belarus, Rusia, Danemarca, Albania și Georgia. În plus, prestațiile celor 16 participanți au fost deja votate de juriu, însă rezultatele nu sunt definitive.

Eurovision 2015, semifinala 1: Voltaj la repetiția generală

Membrii trupei Voltaj au avut un moment bine pus la punct la repetiția cu public Eurovision 2015, semifinala 1. „La repetiția generală Voltaj s-a descurcat minunat, Sperăm că mâine va fi la fel. Felicitări băieți! Felicitări Voltaj!”, informează un mesaj public pe pagina Eurovision România de pe o rețea socială, împreună cu un videoclip în care este surprinsă performanța băieților de aseară. Călin Goia împreună cu restul membrilor trupei par să fie pregătiți pentru concurs.

Eurovision 2015, semifinala 1: Vezi fotografii de la repetiția cu public

Eurovision 2015, semifinala 1: Călin Goia, însoțit la deschidere de băiețelul din videoclip

La gala de deschidere Eurovision, semifinala 1, trupa Voltaj a venit însoțită de Liana Stanciu, șefa delegației române, de prezentatoarea TVR Iuliana Mariciuc, dar și de protagonistul videoclipului special realizat pentru melodia „De La Capăt”, Ionuț. În videoclip, băiețelul este „abandonat” de copiii lui, care pleacă în Viena la muncă. Copilului îi este dor de ei, așa că decide să plece și el spre Viena, pe Dunăre. De această dată, însă, Ionuț a venit la Viena pentru a susține trupa Voltaj la Eurovision. Acesta l-a ținut strâns de mână pe Călin Goia în timp ce străbăteau covorul roșu. Mai mult, chipul său a apărut în prim-plan pe ecranele imense care proiectau ceremonia oficială de deschidere a concursului Eurovision 2015, semifinala 1.

Aseară (luni, n.r.) a avut loc Deschiderea Oficială Eurovision Song Contest. Ionuț, băiețelul care apare în videoclip, a fost alături de noi”, au scris membrii trupei Voltaj pe pagina lor de pe o rețea socială.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
miel pixabay jpg
man at supermarket jpg
Kate Middleton si Printesa Charlotte jpg
primarul orasului vascau din bihor florin porge nu va mai putea candida pentru un nou mandat jpeg
urs freepik jpg
Locul din orașul Slănic, Prahova, unde s-a stabilit un perimetru de siguranță în urma surpării unei străzi. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
focsa si sotia jpg
protest fabrica Ludus jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net