Faceţi cunoştinţă cu cele mai grase animale de pe planetă!

Ultima actualizare:

    Motanul Garfield,  gras cât un  copil de 4 ani
Motanul Garfield, gras cât un copil de 4 ani

Au burţile atât de mari că abia pot să se mai clintească. Dar n-ar renunţa la hrană pentru nimic în lume.

Aceste necuvântătoare sunt atât de pofticioase că mănâncă de dimineaţă până seara. Faptul că mai toate locuiesc sub acelaşi acoperiş cu stăpânii lor, i-a făcut pe aceştia din urmă să nu constate cât au luat în dimensiune animalele lor, decât atunci când acestea s-au prăbuşit la pământ ca o blană de urs într-o cabană vânătorească.

Motanul Garfield, gras cât un copil de 4 ani

Motanul Garfield, cea mai grasă pisică din lume, cântăreşte nu mai puţin de 19 kilograme şi a fost găsită în timp ce hoinărea pe străzile din New York. Acum, el a fost pus la un regim strict, până va ajunge, cel puţin, la 10 kilograme.

Urangutanul Oshine, pus la dietă

Urangutanul-vedetă a Parcului Monkey World din Dorset, Marea Britanie, mănâncă de rupe, îndeosebi dulciuri. A ajuns să cântărească 95 de kilograme din cauza jeleurilor şi a caramelelor, pentru care a făcut o obsesie. De teamă că se îmbolnăveşte, îngrijitorii l-au pus la dietă.

Ariciul Roly Poly, în pericol

Bietul arici Roly Poly a ajuns la greutatea de 2 kilograme de când este răsfăţat de un cuplu de pensionari din Marea Britanie. Veterinarii le-au atras atenţia stăpânilor să-l pună imediat la dietă, dacă vor să-l mai aibă. Animalul face urât, fiindcă tot timpul îi e foame.

Iepuroiul Darius are 1,3 metri înălţime

Iepurele Darius din Worcester, Marea Britanie, cântăreşte 22 de kilograme şi are înălţimea de 1,3 metri. O fetiţă de 6 ani abia poate să-l ţină în braţe. Urecheatul uriaş a intrat în Cartea Recordurilor drept cel mai mare iepure din lume. El înfulecă 12 morcovi, 6 mere şi 2 verze pe zi.

Veveriţa Tubby, cerşetoarea lacomă

Tubby este o simpatică veveriţă din Rezervaţia Morro Rock State Preserve, de lângă Santa Barbara, California SUA. Toată ziua cerşeşte mâncare de la turişti, care o îndoapă cu alune. Animalul are peste 1,5 kilograme, dublul unei veveriţe normale, şi nu se satură niciodată.

Căţea hrănită doar cu fast-food

Câinele Cassie a trecut la cură de slăbire după ce a devenit o bilă uriaşă: în loc să aibă 18 kg, cântăreşte 58 kg. Cassie a devenit obeză pentru că a fost hrănită doar cu fast-food. Este atât de grasă, încât nu poate să se mişte şi nu poate să stea în picioare.

image
image
image
image
image
image
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net