Gest revoltător: un cuplu din Rusia a făcut baie în fântână în miezul zilei

Ultima actualizare:

    Statuia Țarului Petru IFoto: Daily Mail
Statuia Țarului Petru IFoto: Daily Mail

Un cuplu din Rusia a fost, pentru câteva secunde, atracția turistică principală din centrul stațiunii rusești Sochi. Cei doi au stârnit reacții diverse trectătorilor atunci când au hotărât să folosească o fântână pe post de piscină.

Cuplul, trecut de prima tinerețe și vizibil sub influența băuturilor alcoolice, a dorit să aprindă flacăra iubirii , cu ajutorul unui moment de romantic,  și să se răcorească așa că a decis să transforme o fântână în jacuzzi. Fântâna se află în mijlocul stațiunii Sochi, lângă statuia țarului Petru I. Îndrăgostiții, îmbătați nu doar de iubire, s-au aruncat în fântână, cu sticlele și paharele în mână.  Păreau indiferenți la privirile uimite ale trecătorilor revoltați.


    Cuplul lipsit de inhibiții, baie în fântână Foto: Daily Mail
Cuplul lipsit de inhibiții, baie în fântână Foto: Daily Mail

Nu s-au mulțumit doar cu intrarea în fântână așa că au început să strige către privitori și să îi stropească cu apă, țipând cât puteau de tare că “ apa este grovază!”

Momentul de nebunie al celor doi a fost înregistrat, în totalitate, de un turist și a primit reacții cât se poate de diverse atunci când a fost făcut public. Un individ scrie: „ Este îngrozitor, absolute îngrozitor ce au făcut.” Un altul cataloghează comportamentul lor ca fiind nesimțit.

image
image
image
image
image
image
Salam de Sibiu FOTO Shutterstock
accident feroviar jpeg
B 57 1024x486 jpg
pisici jpg 5 jpg
banner Grecia
Primavara copaci flori FOTO Shutterstock jpg