I-a interzis iubitului să facă sex cu ea. Motivul incredibil

Ultima actualizare:

    I-a interzis să se mai culce cu ea până nu îi oferă ceea ce-și doreșteFoto Metro.co.uk
I-a interzis să se mai culce cu ea până nu îi oferă ceea ce-și doreșteFoto Metro.co.uk

Cum pot femeile să-i facă pe partenerii lor de viață să le îndeplinească orice dorință materială? Această femeie pare să fi găsit soluția ideală. Este incredibil de ce i-a interzis iubitului să se mai culce cu ea.

Janey, în vârstă de 30 de ani, i-a interzis logodnicului său, Ross (30 de ani), să mai facă sex cu ea pentru una sau chiar trei săptămâni dacă nu îi oferă ceea ce-și dorește, relatează Metro.co.uk. Ce vrea ea cu atâta înflăcărare? Nici mai mult, nici mai puțin decât un Range Rover de peste 88.000 de euro și o operație estetică de peste 17.000 de euro. 

Janey, care este cu soldatul Ross de cinci ani, nu pare deloc îngrijorată de cât de întortocheată este situația. "Știe că nu poate zice nu. Îi voi pune bucuroasă o interdicție de sex pentru una până la trei săptămâni, cum am mai făcut și în trecut. Puterea părților intime ale unei femei este uimitoare atunci când vrei să obții ceea ce dorești de la un bărbat. Pot să cheltui ușor 19.000 de euro în Londra. Recunosc că sunt obsedată de cumpărături. Mi se pare relaxant și terapeutic. Dacă ai o zi proastă, cumpărăturile sunt incredibile", a declarat Janey. 

Când s-au mutat împreună în 2011, ea a cheltuit mai bine de 6.000 de euro în doar șase luni. Următoarea pe lista de dorințe este o operație estetică abdominală, dar și una la fese, pentru a avea un posterior ca al unei brazilience. 

Ross recnuoaște că rareori o refuză pe Janey, dar de asemenea e conștient de faptul că ea nu înțelege conceptul banilor și că aceștia ar putea să nu mai fie la un moment dat.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
dorin cocos jpg
image
image
image
image
image
image
Fun Zone jpeg 1 jpeg
bucatarie pexels jpg
rosii tomate istock jpg
printesa kalina a bulgarieri sotul copilul AFP jpg
statuie mihai Eminescu colaj facebook jpg
tantari jpg
wizz air pixabay jpg
cetate ardud
image
actualitate.net
image
actualitate.net