I-a returnat portofelul pierdut, dar nu se aștepta la un asemenea gest


    Motociclistul se aștepta să primească un semn de mulțumire, dar i s-a oferit un altfel de "semn"Foto: captură foto/Youtube
Motociclistul se aștepta să primească un semn de mulțumire, dar i s-a oferit un altfel de "semn"Foto: captură foto/Youtube

Un material video de pe Internet a stârnit indignarea și amuzamentul din cauza situației prin care a trecut un motociclist. Acesta a încercat să returneze portofelul pierdut al unui alt participant la trafic, dar nu se aștepta la o asemenea reacție din partea lui.

În imaginile filmate cu o cameră atașată la casca de protecție, se poate vedea cum un automobil încearcă să se înscrie în trafic după ce părăsește o benzinărie, dar pe acoperișul automobilului șoferul și-a uitat telefonul mobil și portofelul, după cum informează The Sun.

În momentul în care a virat, portofelul a căzut, dar motociclistul a vrut să facă un gest omenos și să-l înapoieze. În timp ce se apropia de vehicul, șoferul i-a arătat un gest obscen, fără a avea vreun motiv. Când însă a observat că motociclistul nu dorea decât să-i înapoieze obiectul pierdut, a oprit mașina și i-a mulțumit.

A fost însă cam târziu pentru că binevoitorul nostru a fost profund indignat, iar telefonul mobil de pe acoperișul mașinii se afla tot acolo. Drept „răsplată”, motociclistul i l-a luat și i l-a aruncat pe jos, accelerând apoi în trombă.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

FotoJet jpg
zodia singura de sarbatori jpg
cub andi moisescu olivia steer png
cub cristina spătar png
Nicolae si Elena Ceausescu jpg
cub amal george cooney png
foto sex jpeg
cub anamaria prodan reghecampf png
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Insuficienta respiratorie - fetita cu masca de oxigen in spital - viroza - copil bolnav FOTO Shutterstock
Mesaje de Sfântul Nicolae, colaj Pixabay/Click
kate middleton   GettyImages 1446352862 jpg
Bradul din Gubbio jpg
Joc video Iisus Hristos jpg
Fishtopher jpg