Iat─â 7 sfaturi s─â faci sex ca un campion

image
G─âsi┼úi locuri excitante pentru o partid─â de sex, adrenalina ┼či testosteronul amplific─â pl─âcerea dac─â face┼úi sex ├«n locuri publice

┼ói-ai pierdut libidoul? Stresul de omoar─â ┼či c├ónd ajungi acas─â nu mai ai chef de giugiuleli? O echip─â de speciali┼čti britanici a studiat fenomenul ┼či au descoperit ingredientele pentru a face sex mai de calitate la 40 de ani, dec├ót la 20.

Via┼úa sexual─â e influen┼úat─â de trei elemente: hormoni, mediu ├«nconjur─âtor ┼či creier (n.r. psihic). Un lucru este cert: la 40 de ani o partid─â dureaz─â mai mult, pl─âcerea e mai intens─â ┼či este ├«ntotdeauna sim┼úit─â ├«n doi, sus┼úine doctorul Anna Pallecaros, din Londra. Iat─â secretele magice!

1. Adrenalina amplific─â pl─âcerea

Face┼úi sex ├«n locuri publice. Explozia de adrenalin─â ┼či testosteron amplific─â pl─âcerea, echilibreaz─â fluxul hormonal cresc├ónd libidoul. At├ót ├«n cazul femeilor c├ót ┼či al b─ârba┼úilor secre┼úia de dopamin─â cre┼čte ├«n situa┼úii riscante.

2. Poziţia misionarului

Cea mai bun─â pozi┼úie pentru un orgasm ├«n doi este pozi┼úia misionarului. C├ónd obosi┼úi, schimba┼úi pozi┼úia pentru a v─â dezmierda partenerul. Juca┼úi-v─â ├«ndelung ┼či apoi reveni┼úi ├«n pozi┼úia misionarului pentru a stimula clitorisul ┼či punctul G concomitent.

3. Creierul, centrul pl─âcerii

B─ârba┼úii se g├óndesc la sex la fiecare 52 de secunde, ├«n timp ce femeile doar o singur─â dat─â. Dopamina (neurotransmi┼ú─âtorul pl─âcerii) este de vin─â. Excitarea sexual─â activeaz─â trei zone importante din creier, care men┼úin ┼či amplific─â pl─âcerea.

4. Excitarea sexual─â

Pentru a ajunge la pl─âcere, femeile trebuie s─â treac─â peste inhibi┼úiile care le ├«mpiedic─â s─â simt─â pl─âcerea ├«n momentul excit─ârii ├«n zonele erogene. De aceea, preludiul trebuie s─â dureze p├ón─â la 10 minute, iar partida de sex ├«ntre 3 ┼či 5 minute.

5. Orgasm în doi

Discuta┼úi ├«ntre voi fanteziile apoi satisface┼úi-vi-le. Antrena┼úi-v─â de cel pu┼úin trei ori pe s─âpt─âm├ón─â ┼či ve┼úi deveni mae┼čtri ├«n orgasmul ├«n doi, sus┼úine doctorul Arnold Kegel, inventatorul exerci┼úiilor pentru musculatura zonelor erogene.

6. Dormiţi în pielea goală

Pentru a atinge starea de acceptare reciproc─â a trupului celuilalt este nevoie s─â fi┼úi un pic exhibi┼úioni┼čti. Ecita┼úia cre┼čte dac─â v─â atinge┼úi goi pe sub cear┼čaf. Studia┼úi-i trupul partenerului ├«n cele mai mici detalii ┼či l─âsa┼úi-v─â studiat. Rezultatele vor fi de vis.

7. Un pahar de vin, nu dou─â

Insomniile, stresul ┼či secre┼úia de dopamin─â din creier sunt influen┼úate de consumul excesiv de alcool. Corpul nu mai reac┼úioneaz─â ├«n zonele erogene dac─â v-a┼úi ÔÇ×anesteziatÔÇŁ cu alcool. Nici cel mai intens preludiu nu mai poate trezi pasiunea...

silviu silvius prigoana jpeg
Lucile Randon
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
anamaria prodan3 png
280952814 1610884362606650 749984686026597387 n jpg
4 theo rose jpeg
jon snow si daenerys foto instagram
BeFunky collage 14 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Printul Charles in Transilvania Viscri Valea Zalanului (2) jpg
calendar ortodox 2021 26 iunie sf david tesalonic png
silviu silvius prigoana jpeg
E bine în parc, păcat că sunt atâţia ţânţari! jpeg
Lucile Randon
lacul techirghiol apa roz explicatie fenomen constanta 775659 webp