Iată câte poți să faci cu un simplu umeraș!

Cine a inventat umeraşul mult bine a făcut umanităţii. Un obiect atât de simplu şi de banal, dar atât de util. Poate fi folosit cu succes la agăţarea şi depozitarea celor mai neobişnuite lucruri. Îţi trebuie doar imaginaţie.

Nu doar hainele se pot agăța de umeraș, ci și multe alte lucruri.
Nu doar hainele se pot agăța de umeraș, ci și multe alte lucruri.

Dacă eşti întrebat la ce se foloseşte umeraşul vei răspunde, evident, că la agăţarea hainelor în dulap. E corect doar parţial. Cu un umeraş poţi face mult mai multe. Pe el poţi agăţa nu una, ci 20 de rochii, îţi poţi ţine în ordine şepcile şi eşarfele, din el poţi modela un suport pentru hârtia igienică, pentru curele, papuci sau obiecte mici. Aşa că, foloseşte-l la maximă capacitate, mai ales dacă duci lipsă de spaţiu în casă. Dacă e de lemn, cccesorizează-l cu cârlige şi inele; pe cele de metal îndoaie-le după pofta inimii şi îţi vei putea ţine mult mai uşor lucrurile în ordine.

Pune câteva inele de galerie de la duş pe latura de jos a umeraşului, iar de ele îţi poţi agăţa şepcile, eşarfele sau chiar rochiile. Eşarfele pot fi ţinute în ordine şi dacă le înfăşori pur şi simplu de umeraş.

Câteva cârlige ataşate sau agăţate de bara de jos a umeraşului îţi oferă posibilitatea de a agăţa tot felul de lucruri de ele, printre care curelele. Tot curelele pot fi agățate de latura de jos a umerașului cu cârlige de rufe.

Un umeraş de metal poate deveni chiar şi suport de hârtie igienică.

Taie umeraşul de metal într-o parte, apoi îndoaie marginile, astfel încât să le poţi prinde între ele. Aşa poţi agăţa tot felul de benzi de scoci.

Dacă ai un umeraș cu cârlige de prindere, îți va fi de mare ajutor în bucătărie: de ele poți prinde cartea de bucate, la pagina aleasă, iar umerașul îl vei agăța apoi de bara din bucătărie, astfel încât rețeta să-ți fie mereu la-ndemână, la nivelul ochilor. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Poți urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net