Iată ce frici pot experimenta bărbaţii în momentul în care intră într-o relaţie

Ultima actualizare:

    Bărbaţii se tem să nu fie luaţi de fraierifoto: shutterstock
Bărbaţii se tem să nu fie luaţi de fraierifoto: shutterstock

De cele mai multe ori, frica ne poate împiedica să facem lucruri. Bărbaţii, chiar dacă sunt consideraţi “sexul puternic” au câteva frici atunci când intră într-o relaţie. În articolul de mai jos, aflaţi ce frici iraționale au bărbații când vine vorba de relații.

Bărbaţii se tem ca nu cumva să se încurce cu femeia nepotrivită

În special dacă persoana respectivă îi face nefericiţi. Se tem că femeia din viaţa lor îi va cicăli la fel cum făcea mama lor şi că va ajunge să arate la fel cum arăta bunica lor. Nu îi sperie un rid, două. Îi îngrozeşte gândul că se va transforma într-o necunoscută, cineva cu care nu-şi pot imagina cum ar fi să facă dragoste.

Cea mai mare spaimă a bărbaţilor este că o să îi înşele soţia

Cei mai mulţi bărbaţi se tem de o astfel de eventualitate, mai ales când sunt şi copii implicaţi. Bărbaţilor le trec tot felul de gânduri prin minte. Ei ştiu că dacă ar fi să se întâmple aşa ceva vreodată, ar fi nevoiţi să pună în balanţă propriul lor bagaj emoţional cu cel al copiilor lor. Este genul de lucruri care distruge viaţa.

Bărbaţii se tem să nu fie luaţi de fraieri

De proşti sau să constate că o femeie s-a folosit de ei. Niciun bărbat nu îşi doreşte să fie păcălit şi să se trezească că s-a transformat într-un tichet de masă. Când nu valorezi mai mult decât un tichet de masă, te simţi lipsit de orice valoare. Aşa începi să ai resentimente, acestea capătă tot mai multă amploare, şi în final ajungi să consideri că nu poţi avea încredere în nicio femeie.

Bărbaţii se tem să fie vulnerabili

Bărbații sunt protectori înnăscuți. În momentul în care investesc emoțional într-o relație, există și teama unei posibile vulnerabilități. Bărbații se tem să-și arate emoțiile și preferă să le țină în interior, considerând că acest lucru este o vulnerabilitate.

Bărbaţii se tem că-şi vor pierde prietenii atunci când sunt într-o relaţie

Bărbații își iubesc familia și prietenii, iar gândul că sunt într-o relație îi poate speria încât să creadă că nu mai au suficient timp pentru cei dragi lor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net