Iată cum să faci sex în natură fără să fii văzută

26 mai 2016
article img
Lenjeria intimă nu face decât să încurce atunci când faci sex în public.www.clickpentrufemei.ro

Unele cupluri aleg să facă sex în natură pentru că le place să trăiască periculos, altele adoră să riște, iar cei mai mulți o fac doar din curiozitate sau pentru a bifa și asta pe lista cu „locuri în care am făcut dragoste”.

1. Sincronizarea este totul

Dacă ai de gând să faceți dragoste în parc, într-o zi în care nu mai găsești un loc pe bancă, trebuie să fiți sincronizați 100%. Nu există loc de greșeli. Ambii trebuie să fiți excitați la cote maxime. Pentru asta vă puteți stârni reciproc prin sms-uri cu tentă sexuală, atingeri fugare, priviri fierbinți sau mesaje încărcate de erotism, transmise în șoaptă.

În momentul în care decideți să acționați, aveți grijă să nu fie nimeni în preajmă și faceți totul contracronometru. Nu ați vrea să fiți descoperiți de vreun copil venit în tufiș în căutarea mingii lui.

2. Ai grijă cum te îmbraci

Nu ai nevoie de haine în culori aprinse, care să atragă toate privirile asupra ta. Roșu, albastru, galben, portocaliu fluorescent, toate sunt culori care acționează ca un neon. Culorile de camuflaj, cum ar fi verde închis, maro, chiar și negru, sunt potrivite pentru astfel de situații. În plus, o rochie sau o fustă îți vor fi de un real ajutor. Aceste piese vestimentare maschează cel mai bine un act sexual, ca să nu mai vorbim de faptul că dacă sunteți prinși, scapi de situația jenantă în care nu știi cum să tragi mai repede pantalonii pe tine.

Descoperă şi alte trucuri ca să faci sex în natură fără să fii văzută pe clickpentrufemei.ro.