Îi bea sângele iubitului la micul dejun

Ultima actualizare:

    Lea este fotomodel  sado-maso de profesie şi în viaţa  de zi cu zi se crede vampir
Lea este fotomodel sado-maso de profesie şi în viaţa de zi cu zi se crede vampir

„Sângele e mai bun ca sexul!”, asta susţine Lea, de 20 de ani, din Austin, Texas. Tânărul fotomodel sado-maso se crede vampir şi îi bea sângele iubitului ei Tim, de 31 de ani, de profesie cititor în cărţi de tarot.

Cine a zis că viaţa de vampir e uşoară! Autointitulaţii Conte şi Contesă de Van Doorn au o legătură „de sânge” extrem de profundă. Iubirea lor trece prin venele celuilalt, la propriu.


    Aşa începe fiecare zi din viaţa celor doi:  cu o muşcătură
Aşa începe fiecare zi din viaţa celor doi: cu o muşcătură

Lea (20 de ani) şi iubitul ei Tim (31 de ani) trăiesc de mai bine de un an o poveste de dragoste neobişnuită. Tim „a muşcat-o” primul pe Lea şi a transformat-o în vampir. Se ascund de soare, fug de usturoi şi îşi beau sângele unul altuia la micul dejun. Ei au acordat în premieră un interviu în care au povestit că turbează dacă nu îşi beau reciproc sângele. „Fără doza zilnică de sânge nu avem vlagă, suntem lipsiţi de orice putere şi abia ne ţinem pe picioare”, a explicat, pentru Daily Mail, Tim.

Bărbatul are un copil de 3 ani din prima căsnicie şi vrea să îl transforme şi pe micuţ în vampir. „Înainte de a ne tăia prima dată cu lama să ne bem sângele ne-am făcut amândoi analizele. Suntem «curaţi»: nici unul dintre noi nu are nici hepatită, nici HIV şi nici altă boală cu transmitere prin plasmă. Ne facem analizele o dată la trei luni, dar ne bem sângele zilnic, de cel puţin două trei ori”, a adăugat Tim.

Uneori îşi cumpără plasmă de la Banca de Sânge din localitate, dar costă 50 de dolari 500 ml şi e cam scump. Au încercat acum câteva luni sângele de vită de la măcelărie, dar nu le-a plăcut. „Ne petrecem viaţa în casa noastră transformată în cavou de vampiri. Ieşim din casă doar noaptea, iar dinţii ni i-am pilit la dentist pentru a ne evidenţia caninii”, a mai adăugat vampirul Tim.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cornel dinu
image
image
image
image
image
image
cetate ardud
aer conditionat jpg
Bihor 1 (1) jpg
anneliese michel captura video jpg
roaba record jpg
rachel evans barbie (3) jpg
carte pexels jpg
tezaur bnr jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net