Imagini din cel mai mare templu satanist: femei goale, ofrande sângeroase și incantații

simeon stalpnicul png
Sataniştii au abuzat o fata de 16 ani. Foto ilustrativă- arhiva click.roFoto: captură foto/Youtube

Los Angeles este locul unde se află cel mai mare templu satanist din lume. În urmă cu câteva zile, a avut loc un eveniment important pentru „adepții” practicilor și ritualurilor demonice, iar totul s-a concretizat în concerte, ofrande sângeroase și aproape o oră de lectură despre pisici.

Cei care au participat la „petrecere” au fost invitați să se alăture diverselor invocări și ritualuri de distrugere la un eveniment care a însemnat desigur și o strângere de fonduri pentru îndeplinirea cauzelor sataniste, după cum precizează The Sun.

În mod surprinzător, ei au afirmat că aceste cauze implică lupta pentru drepturile femeilor, libertatea de exprimare și obținerea mai multor drepturi pentru pușcăriași. membrii acestei secte, care și-au creat propria religie, în mod aparent nu cred în Lucifer personificat, ci dimpotrivă, sunt împotriva credinței în superstiții și prețuiesc valoarea rațiunii.

Sediul central al acestei secte se află în Salem, Massachusetts (Statele Unite), dar mai există încă 24 de sedii pe tot cuprinsul SUA. Salem este locul unde în secolul al XVII-lea aveau loc procesele vrăjitoarelor.

Cei care au participat la eveniment au fost nevoiți să scoată din buzunar 66,60 de dolari pentru bilet, la care s-a adăugat și taxa de intrare de 15 dolari. Majoritatea vizitatorilor s-au îmbărcat în ținute care mai de care mai extravagante, mai ales domnișoarele, care au abordat un „look” cât mai lejer, cu sânii la vedere.

„Sunt un satanist atât timp cât încerc să-i fac pe oameni să înțeleagă că nu cred în diavol mai mult decât cred în Dumnezeu. Toate astea mi se par o prostie. Dar dacă trebuie să le spun celorlalți că sunt diavolul pentru a mă asculta, atunci fie, sunt diavolul!”, a declarat unul dintre participanți.

Templul și-a deschis porțile la ora 21.00, iar de la 22.00, a început o sesiune de „lectură” ținută de Dr Paul Koudounaris, expert în științele oculte. S-a vorbit despre pisicile demonice, dar s-a abordat și un subiect neobișnuit, ca sexul dintre vii și morți. la miezul nopții, nu au lipsit nici ritualurile de distrugere, precum și invocarea răului și ofrande sângeroase.

2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
gabriela cristea
regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
cub bianca dragusanu png
produse alimente jpeg
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg
FotoJet (1) jpg
iulia albu
vladimir putin si bomba nucleara
Accident FOTO ISU Arad jpeg
image
image
image
image
Mai multe explozii au avut loc la conductele Nord Stream jpg
meghan markle printul harry onu4 jpg
Vimlesh Sonkar a murit anul trecut, dar familia i a ținut cadavrul în casă timp de un an și jumătate jpg
Uniunea Europeană FOTO via News
produse alimente jpeg
FotoJet (1) jpg